inatt åker vi =)

Godkväll! Nu har semestern börjat =) så himla härligt! Inatt flyger jag och älskling till Turkiet=) så har fixar allt nu, väskan är packad och allt är köpt som vi skla ha med oss! tänkte lägga mig rätt så snart för att få sova några timmar iaf! men skit va kul och underbart dedt ska bli=) Måste även berätta att Visar klara sitt körkort idag =) skit roligt , nu innan vi har åkt så man bara kan koppla av och njuta! allting är på topp! ja, så nu blir det inget bloggande på en vecka, inte för att jag brukar va bra på att uppdatrera ;) haha! jeje jag sejer bara håll stämningen här hemma så ses vi o hörs nbär vi kommer hem! Ha en bra vecka, för det ska verkligen vi ha =) hejsvej!


några bilder sen i lördags lånade av Li. liveandlearn.webblogg.se






Godmorgon!

Godmorgon! har även idag härligt väder=) Blev hemmakväll för mig igår, vi stack aldrig till stan. rätt skönt ibland att bara va hémma oxå! kolla fotbollen med mamma o pappa. Sverige är riktiogt duktiga. tyckte dem va värda att vinna men det va en stolpe ivägen;) sen käka vi melon och spela spel! Så det blev att somna tidigt igårkväll, skönt nu idag känner att jag är på topp för ikväll =) ska bli kul! Nu ska jag käka frukost sen blir det jobb sen till stranden=)


Jag och Älskling på Midsommar!

Snart åker vi =)

Hejsan! vilket underbart väder vi har=) synd bara att man jobbar och´inte kan va på stranden, emn samtidigt så åker vi till Turkiet på onsdag jag och Visar =) som jag längtar =) jag ska sola och bli brun som bara den =) och bara ta det lungt och njuta med min älskling!!! På dagarna har det vatt jobb och på kvällarna har vi hittat på roligtheter som vatt på stan o fikat mm. Ikväll blir det ner till stan och ta ett glas vin på torget med Elin =) sen imorn jobb, stranden, sen utgång med tjejerna! vi ska först till Mica på underklädesparty =) sen uitgång! har köpt ny vitlångklänning som jag ska ha =) är riktigt glad för den! skojhj oxå att typ alla ska med ut.. inte ofta alla samlas så! vi blir nog m,ellan 15 till 20 stycken=) Sen på söndag så blir det stranden sen ska vi fira min bror som fyller år idag faktist! så helgen är planerad, som vanligt haha! sen är det 2 dagar tills vi drar!! jag älskar att packa inför resor! Nu ska jag kika lite här på datan, va länge sen jag va inne! sen äta middag med amma o pappa. Ha en jätte trevlig helg!

Midsommarhelgen!

Hejsan!! då va det ett tag sen man va här och skrev igen ja.. jag är för kass ;) haha! Har vatt mycket skojjighet nu dessa dagarna! men Midsommarafton va absolut bäst =) Vi va i klippan hemma hos Edvin.. va ca. 16 stycken på maten sen kom det fler på kvällen. Vi börja med maten klockan 3. då blev det även snapsvisor.. sen blev det kubb=) blev att vi dela in oss i 4 lag. mitt lag föärlora, haha jag fick bara ner en! kasst! sen börja det tyvärr småregna när det va finalen så det fick väl bli två lag som vann då=) sen festa vi vidare på kvällen och dansa, skratta och sjöng! asså måste säga att detta va absolut en av dem bästa midsommrarna ever! har lagt upp bilder på facebook men det krånglar lite så har bara fått upp 12 stycken.. fota som en riktig paparazzi och fick hela 114 foto. så hopopas det funkar att lägga upp fler sen!! ja, iaf på lördagen mådde man som man förtjäna. skulle hem till Emelie o Pjodden på kvällen, Pjodden fyllde år! så det blev att va där inågon timme sen cykla jag hem och la mig, och somna som en stock!!! dem andra va bra på det och gick ut men jag hade absolut inte pallat följa med! Sen igår blev det fika med LI, LIna och Joanna! och hann även umgås med min älskling i några timmar! =)
'
Idag blir det väl att sitta ute mycket, fint väder ju =) Joanna är på väg in och Lin kanske skulle komma förbi sen med! funde´ra på stranden emn tror det är lite för kallt!

Ha en bra måndag!!!!

Fotboll.

Hejsan! Har vatt och jobbat idag tills nu.. Är bara hemma snabbt och byter om för ikväll blir det fotboll i Helsingborg. tror det va Serbien mot Italien. kommer nog bli mycket trevligt. det blir Hanna, Edvin, jag och Visar! nice.. nu ska jag göra mig i ordning.. ha en bra kväll!

En dag med Emelie!!

Hejsan... Idag har jag vatt ledig och har umgåts med Emelie hela dagen =) så nice att hon har flyttat hit! =) Vi börja med en promenad och gjorde lite ärenden som skulle uträttas. sen blev det mat och snack på balkongen... alltid lika mysigt! men vi sa det att det är inte alls varmt ju för att vara i juni. tradigt, hoppas verkligen att det vänder och blir kanon varmt =) sen kolla vi film, Trade! riktigt gripande film, dock lite obehaglig... men den var mycket bra! sen cykla jag hem och påvägen så cykla jag inóm solariumet och sola! Vill ha lite färg nu till midsommar=) har fullt upp alla andra kvällar innan , men ska nog försöka klämma in en dag till att sola! Imorgon blir det DH kväll med tjejerna som vanligt varje tisdagskväll=)

Inte många dagar till midsommar och allt är fixat... fick sms om tid och allt idag. Vi börjar kl 15.00 med maten.. hoppas på lite kubb spel oxå! sen blir det fest på kvällen! Ska riktigt roligt! Nu ska jag sätta på nått sex and the city avsnitt, funkar alla dagar ochj i alla lägen =) sen blir det sängen för mig! Godkväll på er!



söndag!

Godmorgon! I fredags var det studenten, var nere i stan o kolla utsläppet, tradigt med vädret bara.. alla hade paraplyer så det var inte lätt att se heller. men hängde iaf några rosor, och gratulera dem! sen cykla jagh och Sofie hem till mig gjorde vid oss för att gå på studentfesterna. först blev det hos Ida.. blev god mat, god dryck och trevligt sällskap=)
Bild lånad av hanna: http://www.pause.se/bloggar/hannaojohn/.

Bengt, jag och studenten Ida=)

Efter varit där i nån timme cykla vi vidare hem till Tina. där blev det mer mat ocj mer dricka.. kul att träffa alla hennes släktingar som man har träffat mycket när vi var små! sen blev det cyklen ner till stan och då hade det faskist slutat regna ett tag så det va skönt. sen möttes vi upp i stan alla, bla, Joanna, Lina , Hanna, Hanna o john, Li och sofie med flera! sen blev det dans på morris hela natten lång =) hade en rikigt rolig kväll =)

Tina och jag =)

Studenten imorgon!

Hejsan... vilket tradigt väder vi har och det är studenten imorgon. Tycker verkligen synd om alla som ska springa ut, håller tummarna för uppehåll! Ska bara jobba halva dagen imorn och sen nert till stan för att se utsläppet. sen bär det av till Ida, sen Tina. kommer bli rikigt skojj! sen på kvällen ska jag ner till stan och mötra upp joanna och dem andra för att sedan fesdta vidare på stan. ska dock jobb på lördag, men börjar nog inte förrens halv 11. Nu ska jag kolla sjukhuset sen kommer Visar en sväng=) Ha en bra kväll och ni som ska ta studenten, hoppas ni får det skit kul imorgon!!!!

Tradigt väder!

Hejsan! Är hemma på lunch för tillfälligt.. vilket tradigt väder!! jag o Annah va på väg o gå vår vanliga lunchpromenad men så börja det regna jätte mycket så vi vände. så det blev ingen promenad idag o ingen igår heller! Tycker synd om studenterna o ha sånt här väder... det är ju denna veckan allt roligt är! hoppas bara att det blir bra på fredag för dem! jaha, ja sminkningen på body shop på väla blev inte så lyckat, haha eller hur LIna?! ;) nej , men asså det blev inte bra, jag såg typ ut som jag knarkat o lina som en orm med mörka ögonbryn ;) hahah! Joanna hade kul åt oss sen när vi fika =) igårkväll va jag nere i stan hos Elin me Elin, Elin o Mica! kolla DH och Paris BFF. så löjligt program =) jag har blivigt väldigt insatt i DH nu, det är faktist mycket bra! Idag är det jobb sen kommer Visar hit =) blir nog kolla fotboll ikväll! Nu ska jag tillbaka till salongen, men först inom vårdcentralen o kolla om man behöver dricka sånt för magsjuka innan vi åker! ha en bra dag!

Farmor har vatt på besök!

Godmorgon! d va länge sen man gick in här o skrev. en vecka sen exakt och då var man på stranden hela dagen.. var har det fina vädret tagit vägen?? denna vecka har jag haft fullt upp. hittat på massa skojjigheter.. och farmor har vatt på besök från stockholm=) jag gillar min farmor skarpt, underbar människa! så det är alltid trevligt att träffas, hon har vatt här sen i torsdags och ska åka hem idag! Men hoppas på att jag och Visar kan åka upp o hälsa på, men blir nog till nästa år... ska ju åka till Turkiet om ca 3 veckor så då går det mycke pengar.. men va snabbt tiden har gått, bara 3 veckor tills vi åker =)) längtar jätte mycket!!

Idag ska jag och Lina in till väla för att bli sminkade på body shop=) fick dedt i julklapp! ska bli skojj, sen blir det att kika runder lite oxå! sen blir det nog en fika med joanna oxå ikväll! Nu ska jag umgås med min farmor innan hon åker sen städa lite!

Jo, nu händer det mycket roligheter, studenten på fredag, ska till Tina och till Ida, dem andra man vet/känner hänger jag bara blomma runt. sen nästa vecka igen är det midsommar, och allt är planerat så det är skönt=) sen bara 1 vecka till Turkiet, vekorna bara springer iväg. Bara det fina vädret kan komma tillbaka!!!!! Ha en jätte bra måndag=)

stranden!

Godmorgon!! Vilket underbart väder vi har =) idag blir det stranden=) första gången detta året! Vi blir nog Jag, Hanna, Joanna, Lina o Emelie! så roligt att Hanna kommit hem från sina äventyr =) så idag blir det att ta med lite mackor och annat smått o gott för kommer ligga där hela dagen! =) skönt!

Min helg har varit riktigt bra... hjälpte Emelie o Pjodden i fredags gick mycket bra, dem kommer få¨det så fiint! sen i lördags va jag o jobba först sen ner till stan o drack vin med tjejerna på torstens.. det va väl då rikigt värmen kom börja snurra till där uppe efter bara 3 glas vin på 4 timmar! senblev jag bjuden på världens godaste o bästa middag någonsin =) Visar hade lagat så god mat till mig! Vi hade en rikigt mysig lördagskväll bara jag o han=) Robinssonfinalen missa vi inte heller, tyckte det va lite skojjigt att hon vann! Gårdagen va det upp tidigt för att köra till Familia och försöka hitta en jeansjacka! hitta massa annat där men ingen jeasnjacka, så vi åkte vidare till väla där fann jag en, dte va den sista som va kvar. mycket nöjd =) sen åkte vi hem o sola o käka god mat! riktigt bra helg!

måste bara berätta oxå det läskiga imorse.. jag drömde för det första om massa spindlar o äckligt kryp så vakna jag o tänkte shit va skönt bara en dröm.. sen skulle jag dra över överkastet på sängen o då kommer en riktigt riktigt STOR spindel fram, haha, asså som jag skrek!! tänk att va helt nyvaken o se det! nu kliar det över hela kroppen.. usch! ska in o duscha av mig sen äta frukost.. blir flingor med jordgubbar =) mums! Om jag hinner ska jag städa här innan stranden.. Ha en bra dag i solen =)

RSS 2.0