Riktig mysdag!

Godmorgon! Igår kom min älskling till mig, har inte träffat honom nästan på en vecka, oo va fin och brun han va =) kändes så skönt att bara få kramas! Han hade haft dte jätte bra=) så hade han med sig lite presenter till mig =) en parfym, armband, nyckelknippa och ett halsband! så fint! Så det blev att kolla bilder sen på resan, mysa såklart, långpromenad, käka gott och kolla film! sen va vi även ute på Lingvallen och kolla gymnastik=) Donita, (Visars systers barn) va med! träffa gamla tränare där=) jag blev så sugen på att hoppa upp och köra lite, tänk va bra man mådde då!! saknar det! Imorse vakna vi kvart i 6 för Visar skulle upp o jobba.. så jag sa hejdå till honom sen somna jag om igen till 9! Men grejen är att jag va mycket piggare vid 6 än nu! jeje.. Idag ska jag städa lite, jobba lite och träna =) Min dag är planerad! Ha en bra måndag!


Visar i spanien!! <3

Väla!!

Heej! Helgen är här =) igårkväll va jag och Sofie hemma hos Elin o kolla let's dance finalen, va jätte bra! det spela lixom ingen roll vem som vann för bägge va bra! så det blev tvkväll med pizza =) Idag har det vatt jobb, sen stack jag och pappa in till Helsingborg och betalde handpening till resan.. sen åkte vi in till väla =) va så länge sen jag va där!! Mycket nya fina grejer hade kommit in , men sjukt mycket folk, inte så konstigt när det är helgen efter löning! Men iaf pappa va snäll och köpte lite smink till mig som jag behövde=) det blev mascara, puder,  2 st make up store ögonskuggor och även ett rött läppstift från make up store =) jag gillar ju mycket färg på läpparna! blev jätte nöjd med det.. så kul med nytt bra smink! sen köpte jag även själv ett par skor, jätte fina gladiatorskor =) sen en vit blus från HM, riktigt nöjd med allt idag! efter kollat lite affärer och trängts med folket på väla tog jag och pappa en fika, sen åkte vi hem! Nu har jag städat undan lite och rensat bort gammalt smink. ska nog ner en runda till Visars syster Florie sen.. Ikväll blir det hem till Elin och antagligen dricka nått glas vin med tjejerna!

Jag längtar till imorn för då får jag träffa min älskling!!!! =) Har saknat honom jätte mycket! Ha en fortsatt trevlig helg=)

Jo förresten lysna på Måns Zelmerlöw- Hope and Glory ACOUSTIC - så mycket bättre, riktigt fin låt!!

Haha, sött! Kärlek<3


Gesällbrev!

Godkväll! Idag har jag vatt nere på paletten och käkat lunch där vi blev uppkallade för att få ta emot Gesället =) vi va inte så många som kom, 6 st.. 5 frisörer och 1 florist!! trodde det skulle va många fler som kom.. men sen va det ju 30 pers där, företagare som käka lunch så det blev mycket lyckat!! Men kan inte fatta att man inte ville ta emot det eller iaf få hem det!! Jag menar det är ju det man har kämpat för, visst man vet ju att man klarat det men kul o få lite möda för arbetet oxå.. jag tycker man ska va stolt och jag är iaf himlans glad för mitt, det ska upp på salongen så fort jag fått en ram på det! =)

Kom hem från friskis för ett tag sen, det blev att gymma idag! Asså jag tycker det är sådär, gillar hellre när det är lite fart så man svettas ordentligt! så nästa gång jag köper träningskort så skippar jag nog gymmet!

Nu ska jag lägga mig på sängen o kolla Lyxfällan! Trevlig kväll!



Står och väntar på utdelningen, lite suddig bild!


Våffeldagen.

Idag är det våffeldagen, så nu sitter jag här o väntar på att våfflorna ska bli klara, mums!! luktar gudomligt! Idag har det vatt jobb som  vanligt.. va ute med Annah idag på lunchen, vår vanliga lunchpromenad=) men fyy va kallt det är!! Vill bara slänga undan tjocka vinterjagckan nu o ta fram vårkappan! sen så bli man ju smått avis när Visar skickar en bild på när han solar i Spanien! Saknar dig honom såå! efter jag käkat goda våfflor så ska jag ner till Elin i stan och umgås med henne=) blir nog att kolla nån bra film!

Imorgon ska jag få ta emot mitt gesällbrev =) ska bli skojj att äntligen få det och få äta en god lunch på paletten. Jag tar även med mig mamma och min bror så jag hoppas nån av dem tar fotto så jag kan lägga upp sen! =)

Ost, praliner och vindruvor!

mmm... ja det är det jag har stoppat i mig nu till "Den rätte för Rosing" man blir helt fast i sånna program! Iaf har hållt mig mycket bra med godis och läsk mm så idag va jag så sugen på lite smått och gott så jag tog det och njöt! ibland måste man =)

Va uppe redan vid halv 3 inatt för att seja hejdå till älskling som åkte till spanien, så nu är han där i värmen och njuter och såklart spela fotboll! Jag saknar honom, ville inte släppa honom inatt haha, han är verkligen det bästa och finaste jag vet! =) så ikväll blir det sängen tidigt... har inte sovit många timmar för va orolig att han skulle missa tiden! Men känns skönt att han kommit fram väl och att dem har roligt!!

Idag har det vatt jobb sen va jag nere och träna , känns skönt! skulle behöva sola, kanske blir imorn =) Godkväll på er!!

Godmorgon!

Godmorgon! Måndag idag, ny vecka!! Igår va vi och hälsa på hos Anette o Burim och lilla Elina =) såå söt! sen blev det pizza i klippan sen en film! Idag är det full rulle som gäller har saker att göra hela dagen! ska städa här nu, sen blir det lite jobb sen träna!! Visar kommer till mig ikväll oxå, han åker till Spanien imorgon med fotbollen, vilken lyx o allt får dem betalt, avundsjuk!! hehe.. så vi ska mysa ikväll sen sticker han inatt, men dte är bara 5 dagar dem ska va borta så jag ska nog klara mig=) nej nu ska jag sätta igång! ha en trevlig måndag!

Vilken fest!

Hejsan! Igår va det fest!! Vi börja i klippan jag, joanna, Lina och hanna! Fira Linas födelsedag så där blev det god middag, ´vin och många härliga skratt! Det blev en riktig fest, sen åkte vi in till ängelholm och dansa o festa vidare=) hade en superkväll så tack tjejer för en toppenkväll =) idag mår jag ändå bra är bara trött! vakna vid 20 över 11 sen kolla jag på Robinsson i repris! Tycker om sånna överlevnads program =) sen blev det lite käk och nu sitter jag här, ska in och duscha snart sen köra till klippan och hälsa på Burim och Anette och lilla Elina=) ska bli mysigt! ikväll blir dte bara lugnt, kanske stannar i klippan ett tag hoppas på ngn bra film eller ngt=) Ha en bra söndag!

Blev inte så många bilder igår men här är iaf 2 =)

på bussen in till ängelholm!!

Turkiet!!

Hejsan!! Idag har jag och älskling bokat vår resa till Turkiet =) Vi åker den 1/7 och är hemma den 9/7=) ska bli såååå göööt! bara komma iväg till värmen men det är klart det är varmt här hemma då med men det är ännu varmare där =) hihi.. sen komma till ett annat land! Jag längtar så, men nu gäller det att spara spara.. men så härligt, jag älskar att resa! Turkiet har man hör så mycket bra om oxå, detta blir riktigt nice! =) så idag har man vatt glad att allt e fixat och vilket underbart väder vi har =) har vatt ute på 2 promenader idag, en på lunchen och sen nu ikväll med pappa.. skulle igentlgen ner på gymmet men tog mig en promenad istället! hoppas det håller i sig över helgen =) Joo, helgen är planerad: imorgon, kolla Let's Dance med Mica eller hemma själv. lördag, jobb, umgås med baby, till Lina på kvällen och fira henne =) sen in till stan igen noch dansa loss=) söndag, hälsa på lilla Elina(Visars bror och Anettes lilla bebis) ska bli mysigt!! så ser min helg ut i stort sett!

Nu ska jag kolla på Lyxfällan, sen sova tidigt.. Ni anar inte hur trött jag var imorse, när Visar stack vid 6 för att ta bussen till jobb så va jag helt veck , haha!! Drömt läskit oxå=/ så det blir attt sova tidigt ikväll! Godkväll på er!

Bild på vårt hotell i Turkiet =)



Inbjudan till utdelning av gesällbrev=)

Godkväll allesammans! Idag har det vatt jobb, va ute och gick en promenad på lunchen med Annah så härligt väder det vatt idag hade på mig mina solglasögon som inte har hunnit och fått tillfälla att anvädas innan! sen har jag vatt nere och tränat =) känns alltid lika skönt efterråt.. Har fått mitt brev hem som man väntat på, utdelning av gesällbrev =) detta sker den 26 mars kl. 12.00 på Paletten där vi blir bjudna på lunch =) ska bli mysigt och äntligen få själva diplomet=) detta är ju redan på nästa torsdag.. man fick en liten lyckorus och en stolthets känsla när man läste det! det va ju trots allt en av dem mest nervösa dagarna i mitt liv! Men jag klara det galant, och jag är stolt! Nu ska jag hoppa i säng för jag är jätte trött!


Måste oxå få sagt att jag är världens lyckligaste tjej som har fått en sån underbar pojkvän, Jag älskar dig Visar!


Promenader!

Hejsan!! Måndag idag, min lediga dag =) men vad ska jag göra idag?! hmm.. annars har man så mycket som ska hinnas med, men igår va jag duktig och städa och fixa! sen hann jag även med en promenad på kvällen med Li! Men ska iaf snart ut på en promenad idag med, försökte få med mig nån men alla har planer som plugga jobba mm. så det blir väl en långpromenad själv, men det är skönt och komma ut och gå =) sen ikväll är det träning, dans! så tiden imellan där blir det väl att sätta på ngn bra fim och bara ta det lugnt, tänkte först kanske stuckit till familia eller väla men måste hålla i pengarna! men skulle behövt ett par nya vårskor men får vänta med det ngn vecka!

Ska ner och kolla på resa ngn dag nu i veckan =) vill verkligen komma iväg ...


Jag och älskling i Egypten i April -08 snart exakt ett år sedan! <3

perfekt helg!

Åhh ja min helg har vatt helt perfekt!! Firade Emelie i fredags, kul o träffa tjejerna och snacka massa skit och skratta åt gamla minnen =) haha, ja det kom upp mycket, skratta ett tag så jag grät!! blev några glas vin och underbart god mat=) Lördagen var dte bara upp o jobba sen stack jag ner till stan där jag mötte upp min älskling=) Vi gick och mös i stan och hitta jätte fina kläder till Anette och Burims(Visars bror) lilla flicka som dem fick i onsdags =) gud vad dte finns massa söta klänningar mm. sen blev det lunch i stan med! Kvällen tillbringa vi med Hanna, Edvin , Joanna och Lina hemma hos Hanna i klippan! Blev bjudna på tacos, kladkaka och massa snacks =) helt underbart gott! sen så klart kolla vi på melodifestivalen, helt okey låt som vann =) men asså jag har hela tiden bara örk på hon med låten "snälla snälla", men asså texten är ju skit bra!!! men tyckte absolut inte att hon skulle vinna så dte va tur men texten e faktist bra! så dte blev en superkväll igår=) Idag vakna jag och visar vid 10 tiden så blev det god frukost, en promenad har vi hunnit med idag och även kollat på Pearl Harbor, den e ju sååå bra! sen tog han bussen hem och nu sitter jag här.. är trött i kroppen eller slö på ngt vis!! Ikväll blir det nog ut och gå en långpromend och om jag hinner och har ork, städa!!! Hoppas ni haft en lika bra helg som jag=) Godkväll!


Fredag!!

Godmorgon! Idag är det fredag, gud va veckorna går fort... men det gör inget för mig =) Tråkit att det kommit mer snö nu, igår va ju värsta snö ovädret!! man vill ju bara ha vår och solsken nu!! Bion va jättebra i onsdags, väldigt spännande men jag har lite svårt med våldtäckter o sånt snusk blir så arg.... men helt klart värd att se!! igår va det jobb sen på kvällen va jag på spinpass, jag säger bara fyyy va jobbigt haha, men det va riktigt skönt i kroppen efter! Sen kom även mica in till salongen igår =) hon har vatt i thailand i 3 månader så det va kul o träffa henne o snacka lite!

Idag är det fredag, fredag den 13:e och min bästa vän Emelies födelsedag =) Grattis vännen! Så ikväll ska vi åka till örkeljunga och fira henne. =) ska bli jätte trevligt! men först är det jobb idag och ska även hinna ner till stan och käka lunch med Li och Mica! Nu ska jag g och äta lite frukostoch göra vid mig till jobb! Ha en bra dag.




Godkväll!

Godkväll alla läsare=) Hoppas ni haft en bra dag... min dag har väl vatt sådär, tråkit när det är så lugnt på salongen. men det blev en långpromenad med Annah på lunchen, skönt att komma ut och gå! Och sen har jag vatt nere o tränat, blev medeljympa idag.. tycker det passet är jätte bra=) Va nere igår ju och köpte ett nytt träningskort, så nu slog jag på stort och köpte ett för hela 4 månader och så jag kan gå på allt, Gym/jympa eller spining =)

Imorgon ska jag och min älskling på bio =) "Män som hatar kvinnor" har hört att den ska va jätte bra. så ska bli skojj=) men dem har lagt den lite konstig tid halv 6 lixom, så det blir att gå tidigare från jobb! men nu när jag boka så va det nästan fullbokat =) Ska bli nice nice!

Malmö!

Godmorgon! Helgen har vatt jätte rolig! Vi tog tåget 17.04 från ängelholm sen hoppa Joanna och Lina på i helsingborg! Sen när vi kommit till malmö blev det buss till Edvin som bor en bit utanför rosengård.. Busschaförerna i malmö kör som idioter! Väl framme blev det snabb mat, mc'donalds =) mmm! sen upp och kolla på Edvins lägenhet, verkligen jätte fin=) Blev lite lugnt i början, killarna började spela lite tv spel och vi tjejer satt o snacka... sen drog vi igång =) Blev mycket dans och skratt. sen kom det fler dit blev ett gott gäng! Tog sedan taxi in till stan vid 1 tiden. Gick in på ett ställe, där blev det mer dricka och mer dans! Vi nöjde oss sedan lite över 3 och då blev det nattamat! Va väl hemma hos Edvin igen vid halv 5! hehe, sen skulle vi somna och joanna somna först och snarka som bara den av sin förkylning =) hehe! Kvällen blev jätte lyckad, måste göras om =) Va hemma vid 4 igår och va helt slut, somna vid 10 och vakna vd halv 10 haha, skönt!!
Tack till Edvin och er alla igår för en lyckad kväll!

Idag ska jag städa undan lite, ta tag i min garderob. sen kanske det blir lunch på stan=) Ikväll ska jag köpa mig ett nytt träningskort, och träna dans =) Ha en bra dag!

Bilder sen i lördags =)


Kärlek<3

Haha kramkalas!

Samir och Visar!

Joanna=)

Jag dansar mig fram =)

Tjejerna !!

Edvin och Hanna =)


Happy!!

Haha sötnosar!

Uppe med tuppen!

Godmorgon! Nu är det säkert många som sover gott! men jag är uppe, ska ha kund 9 så! har drömt väldigt hemsk grej inatt, blev jagad och kommer inte ihåg nu vem jag hade med mig men den personen blev dödad... dte va jätte många som jaga, stora män! men så gömde jag mig i ett soprum och prata med Emelie i telefon , hehe.. så kom det två förbi och kolla sånt läskit och sa typ att där va jag så vakna jag.... kanske inte låter jätte hemskt när jagskriver men det va det! Igår va det jobb och typiskt mig jag som har otur med fingrarna, klämde mitt långfinger i dörre så nu har jag ett blåmärke på naglen! ajaj! sen igårkväll åt vi jätte goda pizzor från Capri,, sen körde jag ner till Elin och kolla Let´s Dance! =) men jag tycker ju om Elisabeth MEN hon skulle åkt ut igår... dem andra kan ju dansa!

Nu har vi ju helgen här=) ikväll ska vi åka till Malmö några stycken och hälsa på Edvin och kolla hans nya lägenhet=) så det blir förfest där och käk, sen utgång i malmö =) ska bli nice och hoppas på mycket dans!! Vi ska även sova där så skönt och slippa tänka på hur man ska ta sig hem! så idag blir det ett speckat schema. jobb till 1, ner till stan fixa inflyttningspresent, kolla lite affärer efter kanske ngt nytt till kvällen, sola sen hem käka och göra vid sig! vi tar tåget 17.04! men jag ska nog hinna detta!

Nu ska jag göra vid mig till jobb, trevlig helg på er =)

mörka slingor!

Hejsan allihopa! Torsdag idag... Igår va visar här så det blev kolla film, sola och massa mys=) Idag har det vatt jobb men har vatt rätt dött idag. så vi har haft massa tid över till att göra vid varandra i håren! jag har fått mörka slingor, har kännt mig påtok för ljus innan.så det känns skönt, men jag blanda nog en lite för mesig eller för kall färg men får se om jag slänger i ngt för att jämna upp det! eller e man ovan nu i början när man vatt så varm och ljus så länge! ikväll blir det att sova tidigt är så trött, ska kolla lyxfällan kl 9.. skulle handla om en tjej som va galen i shopping! imorn är det fredag snart helg =) godkväll!

Bio ikväll!

japp ikväll blir det bio, joanna ringde och fråga om jag ville haka på och det är klart man vill =) så ska sluta lite tidigare idag sen in till helsingborg o möta dem andra där! Är riktigt sugen på bio faktist, ska köpa mig en stor popcorn och en stor cola =) mmm! vet inte riktigt vilken film vi skulle se men det ser vi där =) ha en bra dag!


Sovit som en stock!

Inatt har jag verkligen sovit som en stock, somna redan vid halv 10 igår och vakna vid 9 imorse, hehe det är många timmar det!! men tror detta har med min förkylning o hosta att göra! det vill ju inte ge sig! Idag har jag vatt duktig o städat, skulle igentligen rensat massa i garderoben, ser ut som ett bombnedslag där inne och mycket som ska kastas! men fick sticka iväg o jobba lite istället, men det är bra det  med =) så nu pallar jag faktist inte!!! men det ska göras i veckan!! Tycker det är så tråkit att inte kunna träna... längtar faktist efter träningspassen så åker man på detta?! men ska vila denna veckan så blir det väl till nästa vecka... mitt kort går ju ut också , typiskt!!! Ska nog ner o sola ikväll, känns som jag behöver det känna lite värme o bara vila. sen blir det att ladda upp för en hel veckas jobb framför mig! Godkväll på er!


1 mars

Va ett tag sen jag va här inne o skrev eller rättare sagt 3 dagar sen... blev ingen träning för mig i torsdags mådde skit igen. likaså i fredags så det blev myskväll hemma hos elin med let's dance o chips! har fått västa förkylningen som inte vill ge sig. blev ju bra ett par dagar sen åker man på det igen!! igår gjorde jag vid joannas hår =) blev jätte fin! sen blev det lunch med joanna och Lina med vin och cider till. sen kom Visar så gick vi hem o kolla film o käka lite och gjorde vid oss och stack sen ner till stan och mötte upp Lina där. Blev massa goda drinkar!! =) Emelie och pjodden kom även förbi ewn runda o sa hej.. =) Idag har jag och baby vatt på väla=) och jag har verkloigen bara köpt sånt jag behövde så jag är hel nöjd! Det blev ett par jeans, en svart vårkappa, mascara, trosor och solglasögon! hitta faktist ändå inget annat som locka så. sne blev det en god sallad på grafiti! Nu är jag hemma och är trött, man känner sig helt färdig när man är förkyld, hoppas detta släpper snart! kan inte fatta att det är mars redan. tiden bara springer iväg men det är bra nu så vi kan få vår snart =) det är väl grått o trist en månad till sen så kanske man kan ta på sig vårkappan och solglasögonen =)  längtar! hoppas ni haft en bra helg!


RSS 2.0