Bingolotto!

Idag är det jobb och är bara hemma en sväng på lunch. duka faktist redan igår =) så fint! tycker sånt är kul att pyssla och dona! Ikväll blir det först ner o sola, sen bingolotto=) ska bli trevligt. hoppas på storvinst oxå! har ju vunnit där en gång innan när jag va mindre=) 40 000=) skulle passat bättre nu, men va fan =) får se om jag hinner in o skriva o kanske lägga upp några bilder på duckningen imorn.. har ju mycket att fixa!

Ha d nice!

Storhandlat!

Idag har vi storhandlat till nyår. men först va jag och fixa till mina naglar, va nån som hade trillat av.. men nu ser det jätte fint ut och har fått lite glitter på dem oxå =) vi stack sen ner till stan och skulle in på systemet och köpa all dricka o då menar jag riktigt mycke.. men när vi kommer fram i kassan så visa jag mitt leg sen visa Visar sitt.. men det är hans jobbe leg,så hon i kassan ansåg inte det som giltligt och blablabla, skit pinsamt. Jag blev riktigt förbannd, sen gick vi bara ut utan nånting! Riktigt otrevlig va hon och ja... men skit samma det löste sig senare, så vi fick vår dricka.. sen stack vi till maxi och handla all nyårsmat, blev en del! ska bli kul och fixa och dona lite med fin dukning och allt, längtar jätte mycket =) Nu sitter jag här och är små trött, ska nog sätta på en film sen lägga mej tidigt, jobb imorn!

Har lite ångest, uppskrivning och uppkörning börjar närma sig och jag som skulle sitta och läsa lite varje dag nu på min ledighet, men har inte blivigt något alls =/ måste ta tag i mig själv o sätta mig ner o plugga... men känns som jag glömt hur man gör?! hehe..

Godkväll på er!

Hos Elin!

Hej allihopa!! Igår va jag i klippan hos min underbara pojkvän, hade en mys dag sen va vi hos Burim och Anette(hans bror och hans flickvän!) och kolla på körslaget och käka=) mys! sen sov jag där inatt och nu sitter jag hemma hos Elin och vi har precis käkat pizza=) nu ska vi ut o gå sen sola sen kolla reprisen på bonde söker fru =) imorn blir det stor handla till nyår, jag o baby!!

Jag bjuder på en bild sen juldagen på bahnhof =) fullt ös!


Trött.

Puhh va trött jag är idag, känner mig inte som människa! Igår va det riktigt skojj =) god mat, bra sällskap och det bästa av allt Visar! Jag älskar dej så mycke, du är absolut den bästa pojkvännen man kan ha =) vi tura mellan halv 4 och halv 7 tror jag hon var. sen gick vi av och gick vidare till ett biljard ställe i helsingborg, Bull eller ngt ;) drack mer där och spela biljard. sen lite efter 10 så skulle dem andra åka hemåt, men jag o Visar bestämde oss för att festa vidare=) så vi sprang till tåget , sen när vi kom till Ängelholm så gick vi direkt till bahnhof! Asså jag har inte varit där på ja, ett halv år. så det va skojj=) drack fler drinkar och dansa=) sen gick vi hem med varsin hamburgare!

Idag vakna vi, somna om , vakna somna om... kanske därför jag e så trött!! sen bestämde vi oss för att cykla till mc'donalds, mums! Nu sitter jag här och baby stack för nån timme sen, det känns inte alls som fredag! Ska äta en god sallad från Premier ikväll sen lägga mig tidigt. imorgon är det jobb!!

Här är några bilder sen igår!

    
    

Party!!

Godmorgon! Hoppas alla hade en lika mysig o skön jul som jag har haft =) Blev god jul mat, kalle anka, spel och promenad och så klart Julklappsutdelning=) blev mycket glad för mina julklappar, fick bla. ett jättefint armband, en barlock till Thomas Saboo, krämer, presentkort på resa, klänning, tröja mm. så jag blev himla nöjd =) Det va så mysigt att Visar va med i år, har nog aldrig haft en så mysig och rolig julafton innan , tack baby=)

Idag är det julbord o tura som gäller =) Ska bli skit kul, hoppas Emelie o dem e på samma båt=) vår båt skulle gå halv 4 och deras halv 3 så dte måste väl bli samma?! återstår att se=)

Här är några bilder från igår, va lite dålig med kameran, men ikväll ska det fottas=)

   

God Jul

God Jul allesammans! Hoppas ni får en trevlig och mysig Julafton=)


Mysig fika!

Här är två bilder från fikan idag=) Fyra timmars mysig fika=) Va jätte kul att träffa er, Hade mycke att prata om , blev många skratt=) Nu ska jag sätta mig med mamma och pappa framför tv:n o dricka mitt vin =) Imorgon är det JULAFTON=)




23 December!

Nu är det bara denna dagen kvar sen är det julafton =) Det pirrar i kroppen, ska bli riktigt trevligt och kul i år tycker jag =) Blir en lugn jul, bara familjen och Visar=) Mys!

Igår va jag i örkeljunga o kolla på Emelies och Pjoddens nya lägenthet, hur fin som helst=) En trea, lagom stor, fin stor balkong=) perfekt! Vi hade en jätte mysig dag, åkte in där vid 12 och va hemma vid 10. Satt o snacka massa, kolla film, käka god mat, drack rosa pantern, redbullvodka och vin =) haha, gott! sen va vi även nere o tvätta några maskiner... tvättstugan va längst ner o Emelie o dem bor högst upp, blev några spring i trapporna ja.. jag har ont i mina vader idag, haha! Hade iaf en super mysig dag. Inte nog med det så ska vi träffas idag igen, ska färga hennes utväxt och slinga ikväll=)

Nu idag på dagen ska jag ner till stan och fika med Hanna o Anna =) vi har lixom hur mycke som  helst att pratat om, Hanna har ju bott i frankrike i några månader så har ju inte setts på ett tag o Annna i Göteborg. ska bli kul =) Nu ska jag käka frukost och göra vid mig! Ha e trevlig lillejul =)

    

Granen är pyntad, och julklapparna på plats=)

Nu är man ledig i några dagar och det känns hur bra som helst =) även fast man är egenföretagare och inte får in några pengar nu så känns det ändå toppen =) Igår va jag o jobba, kom hem vid halv 3, så det blev länge för att vara lördag. Visar skulle kommit in då sen skulle vi stuckit och ätit chokladfondue, men hans buss kom aldrig så det va inte lönt sen när han kom vid 4. så vi gick hem till mej och hade en myslördag =) blev promenad, yatzy och vin =) Mys! idag har vi vatt på väla, jag handla då inte ngt jätte speciellt, blev 2 örhängen och en mascara... men visar hitta en skjorta, skor, slips och lite annat kul =) Hade en jätte mysig dag, Jag älskar dej så mycke baby!! så nu ikväll var det tänkt att träffa elin o mica men det blev det inte, så ikväll blir det hemma myskväll med mej själv! Och ja, granen har kommit in och är pyntad och fin =) och jätte många julklappar under =) spännande , haha! Längtar jätte mycke. inte många dagar kvar!

Imorgon ska jag åka in till örkeljunga och träffa min bästa vän Emelie =) aww, va kul det ska bli va sååå länge sen, för länge sen! Ska kolla på deras´nya lägenhet och bara umgås hon och jag =) har mycket att prata om!! Jag saknar dem gamla goa tiderna, när vi hitta på massa crazy saker, men vi har oxå blivigt äldre och grejer som tex att jobba har kommit till våra liv.. så det blir inte lika ofta men när det väl blir så är det som förr =) Jag bjuder på några bilder sen förr,
Bästa Vänner!













Chokladfondue!

Godmorgon! Löradag idag, alltså jobb idag igen.. men inte så länge, jobbar till 2! sen är jag ledig =) kan sova länge och fixa och dona. Igår va det full rulle på salongen! Hanna min underbara vän kom in och sa hej, va jätte länge sen vi sågs ju, kul att du e hemma från frankrike några dagar så man kan få träffa dej, blir nog nån fika på tisdag för oss =) ska bli mysigt! Sen när jag slutat jobba så blev det hem o käka, sen till klippan till Lina. Fick en julklappp=) hihi..

Nä, nu ska jag göra vid mig. efter job b kommer Visar så ska vi åka in till Helsingborg och äta chokladondue =) mmm... och ikväll blir det lugnt, sparar mig till juldagen=) Ha en trevlig helg!


Torsdag!

Idag är det torsdag och är nu hemma på lunch! Har varit en lugn förmiddag, men nu i eftermiddag är det lite mer att göra =) Käka en bit smörgårstårta som  blev över sen igår, mmm.. Ikväll blir det bara lugnt, kanske städa om jag hinner om inte jag kommer hem för sent. sen är det ju bonde ikväll igen =) haha!

Imorgon är det fredag, alltså bara två dagar kvar till nästan en veckas ledighet =) ska bli skönt!! Men får sätta igång och plugga körteori... man ska ju kunna allt!! Imornkväll ska jag träffa Lina, får se vad vi hittar på för ngt skojj=)


Om en vecka!

Då är det julafton =) längtar jätte mycket, sen händer det så mycket kul då, den 25:e ska vi tura och äta julbord på båten som  vi gjorde förra året =) sen är det ju bara några dagar till nyårsafton.

Är hemma på lunch nu, gjorde mig en omelett =) Jag har så sjukt ont i min nagel, har påbyggnad, så bröt jag lillfingernaglen typ så jag fick dra av den =( men det har gått för lång tid imellan, men ska fixa till dem på fredag eller lördag=)

Ikväll kommer min älskling, ska klippa honom först sen ska vi hem till mig och kolla Bonde söker fru!!
Här är en bild sen förra årets turning.
Jag älskar dej mer och mer för varje dag älskling<3


Grattis!!

Gick in på Lis blogg nu och såg att hon klarat sitt körkort =) GRATTIS Vännen =) får ta och åka en sväng någon dag.. hehe! Grattis igen min vän!


Jobbat länge!

Nu närmar det sig jul och det blir mer o göra på salongen, vilket jag tycker är jätte roligt :) va hemma vid halv 8 idag, har käkat lite mat med mamma och pappa. Sitter nu och kollar på sos familj, tycker det är jätte bra.. intressant och se hur dem löser problemen men i dem flesta fall så är det faktis föräldrarnas fel, det är dem som uppfostrar! men som ikväll är det lixom en tonårstjej men alla har ju vatt där mer eller mindre, så sånna perioder går man igenom! men i vissa program har det vatt riktigt katastrf, ett av mina program jag förljer =)

Jaha, idag har jag ju jobbat sen vatt på körlektion och klara dataprovet =) sen efter jag kollat klart på sos familj så blir det nog Titanic som går på tv, älskar den filmen, lika bra varje gång =)

Tack Li för din fina komentar, o ja jag har fått det fint =) men det är Linas förtjänst, kankse kan jälpa dej med din med =) Klart at vi kan hinna ta en fika innan jul, kan höras tll helgen =)

Ha en trevlig tisdagskväll!



Jag en dag på jobbet =)

Mysig dag!

Idag har jag verkligen haft en mysig och skön dag, har fått gjort mycket och ja, en allmänt trevlig dag! Cykla ner till stan för att hitta lite julklappar, och hitta det jag leta efter=) sen stack jag till körskolan och gjorde dataprovet 2 ggr men hade tyvär för många fel båda ggr så ska nog ner igen o testa! sen blev det donken med pappa och sen till väla =) jag har verkligen världens underbaraste pappa, och mamma och bror , hehe.. som det står på hans rygg as stort I love my family ;) haha! jeje.. hitta iaf en nyårs klänning, enkel och snygg! Så nu har vi ätt god mat och jag funderar på att sätta på en film och ta lite godis som vi hade kvar sen igår =)

En bild på mig och min underbara pappa föra julafton! Nu längtar jag jätte mycket till jul=)

Körskola och väla!

Godmorgon! hann tyvärr inte gå in o skriva ngt igår hade fullt upp hela dagen... I lördags firade vi ju Jessicas fördelsedag! Hade hur kul som helst, blev först smörgårdstårta hemma hos hennes föräldrar och även drickspel och ramser mm. sen vid 7 tiden åkte vi hem till hennes lägenhet för att festa vidare där =) Kvällen va jätte rolig, skojj o festa o träffa alla så igen va ett tag sen jag va med o festa me er, så det va jätte kul =)  Igår då blev det först lite jobb faktist, sen kom baby hit och vi hade en slappe mys dag, gick ner och köpte en påse godis och kolla på Wallander. Wallander är bra men det slår absolut inte Beck, hehe.. men jag e sån Beck tönt, älskar dem!!

Idag blir det ner till körkolan o göra dataprov, tycker dem e rätt svåra så måste läsa o öva mer, det närmar ju sig :) sen ska jag till väla och handla julklappar :) :)

Här kommer några bilder från i lördags.

    


Lucia.

Godmorgon! Kvällen igår blev en lugn och skön fredagskväll med min älskling =) Kolla Idol, och det va rätt som vann, men Alice va oxå skit bra.. det va väldigt jämt tyckte jag men om man jämför allt tillbaka så är absolut Kevin bäst! sen i pausen på idol så gick vi t och gick en skön kvällspromenad=) skönt och krypa ner sen i en varm säng o sova!



Idag va vi uppe tidigt, Visar har precis stuckit.. han fick hoppa in o jobba, grusa vägar o sånt =) det är riktigt kallt ute idag, och jag stog bara vid dörren för att seja hejdå, så fyyy idag blir det varma kläder! Idag bev jag jätte glad för min julklapp=) fick en body lotion Vanilla Spice, luktar sjukt gott, lite juligt =)
Js, det är Lucia idag oxå, blir nog lite lussefirande ite ver allt.. och många föräldrar va nog mycket oroliga för sina tonåringar igår, hehe. Lussevakan har genom tiderna slått alla fyllor. många minnen från det! känns skönt att man kommit över det stadiumet iaf =) haha!
idag är det jobb, sen ska vi hem till Jessica o fira henne för hon fyllt år, blir först hos hennes föräldrar kl 15.00 sen vidare till hennes lägenhet för att festa vidare! ska bli skojj! Nu ska jag gå och äta lite frukost. Ha d bra!

Fredagskväll!

Idag är det fredag(igen) asså tiden bara springer iväg, känns som det är helg hela tiden, hehe! men fredagar är alltid lika sköna... har haft en bra dag idag på salongen. Blev pizza till mat ikväll =) och det blir myskväll med idolfinalen på tv nu =) Men imorn blir det party hos jessica =) ska bli riktigt nice!! Trevlig fredagskväll =)


Godmorgon!!

Godmorgon, så trött jag är idag! men det kanske beror på att man va så konsentrerad hela dagen igår på halkan, fick ju ingen mat o det va full rulle hela dagen. Hela dagen igår gick hur bra som helst=) det var jag och tre killar som åkte dit tillsammans. jag fick köra först sen byta vi på halva vägen dit! det gick jäte bra.. när vi hade kommit fram så blev det lite info sen va det ut på körbanan o gled lite, mätte bromssträcka o hade olika övningar.. nu förstår man varför man inte ska köra för fort det kan handla om bara 4 km för fort så har man inte kontroll på bilen. och att an sa sänka farten när det är haltväglag.. dem flesta funtade människorna gör det men inte alla! sen gick vår grupp in o hade teori och fick liksom en liten bulle o en cola, det va d enda vi fick under dagen. efter en liten film titt fick vi gå in i ett rum o prova olika tester där med... första va att vi fick sitta i en bilstol  så åkte vi ner för en liten ramp typ.. detta var då baar i 5 km/h och det var lite obehagligt... sen kom vi till det absolut roligaste=) sitta i en bil och så vänder han på bilen haha.. asså jag skratta så jag höll på att dö =) va skit skojj o va uppochner. sen efter det va det ut igen på banan o göra dem sista momenten där =) riktigt rolig och lärorik dag=)

Igårkväll kom Visar hit, då stack vi o käka sen kolla på Bonde söker fru =) Nu ska jag göra vid mej sen till jobbet. Hej så länge!

Namnsdag!

9/12 idag och det är Annadagen =) firar inte namnsdagar så men fick ändå en choklad kartong merci =) favorit!! och två triss låter.. skrapa precis och van 25 kr sen skrapa jag i gånger fältet och fick x2 så det blev 50 kr =) skojj! har inte heller hunnit berätta att jag har en adventskalender från body shop som jag fick av min underbara pojkvän=) så kul att få en precent varje dag, det behöver man i dena mörka tid. idag fick jag en fotkräm, alltid behövligt! det är det första jag gör när jag vaknar på morgonen går till min lilla korg och rotar fram rätt datumpaket.. Dagen har väl inte vatt så jätte rolig förutom då nu ikväll och imorse.. har vatt på jobbet, tråkig dag, tråkit väder... va nere en sväng på körsolan och gjorde en pärm. Ikväll blir det faktist sova rätt så skaplig tid, och imorgon blir en spännande dag för då är det dags för halka =) Godkväll!


Ny Design=)

Idag är det måndag och det är min lediga dag.. den har jag spenderat med min vän Lina.. Hon har gjort denna fina bloggdesignen till mig =) lite roligare att skriva när man har en så fin och trevlig blogg=) har ju inte skrivit på ett bra tag så det har hänt massor. men kan fatta mig kort, körkortet går mycket bra, har halka på onsdag, spännande=) jobbet går framåt och är fortfarande lika kär i min underbara pojkvän Visar =) uppdaterar kanske senare ikväll eller imorgon, ska gå o va lite social nu =) Ha en trevlig måndagskväll!


På jobbet


RSS 2.0