Bakis!

fyy va jag har ont i huvet idag.. kräftskivor e fan farligt, man blir så packad och dagen efter då så känns det som kroppen är helt uttorkad!!  behöver vatten i mängder, hehe!! men igår va det jätte trevligt :) fullt ös!! men man mår ju som man förtjänar idag!! fick åka hem från Visar rätt tidigt för han skulle iväg på bilbingo som dem är tvugna till, jobbigt ju! haha! men nu sitter man här, och huvet dunkar!! jag ska bara hoppa in i duschen sen slänga mej i sängen o sätta på en bra film :) och ha en kanna vatten vid mej!

här kommer lite bilder från igår!


    
    

Friends forever!!

Idag var det jobb, riktigt bra dag och månadsavslut , nöjd som bara den :D det rullar på bra!! sen va jag och pappa och handla lite, käka liten bit lax med örtsås :) gott! nu satte jag mej här och kolla runder lite, läste lite bloggar o sånt! satte på låten friends forever, lyssnar på den ibland och får nästan tårar varje gång.... som vi har festat och haft underbara stunder vi vänner tillsammans, men varför inte så mycket sånt nu??!! alla splittras, och går på sina håll.. men jag vill inte!!!! jag vill va kvar där vi va innan.. eller till en viss del iaf! Saknar Emelie som fan!! ses inte alls så ofta längre, :/ vi har vatt bästa vänner sen den dagen vi satte oss i aulan i skolan! men vi får inte tappa det, skulle igentligen ses igår men det blev inget !! alla andra träffar man ändå då och då, men ändå för lite!! kan tänka tillbaka på allt vi gjort ibland o baar skratta för mej själv, och bara vill mer hela tiden!! jeje, man får sånna dagar ibland! Jag älskar er iaf mina vänner!!

Ikväll blir det kräftskiva med min älskling :) ska bli riktigt kul, och gott :) ska in o duscha nu, Ha en bra lördag kväll ocgh detta är till mina vänner, lyssna på den och ta en stund o njut :)


And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down

These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of the night in June
I didn't know much of love, but it came too soon
And there was me and you, and then it got real blue
Stay at home talkin' on the telephone and
We would get so excited, we'd get so scared
Laughing at our selves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
*Come* whatever
We will still be, friends forever

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will that joke still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

                                                                                                                


Skönt med fredag!!

Så skönt med fredag!! men asså skit va veckorna går fort!! Igår och idag har jag haft jätte mycket att göra på salongen, så det har vatt skojj:) och riktigt bra kunder osså!! Igårkväll va jag, My, Anna, Sofie och :li ute o käka på Capri. mycket gott!! Allting sätter ju igång nu, skolorna och ja, vi splittras liet igen! Anna ska flytta till göteborg och plugga där.. så vi kommer inte ses varje helg lixom, men vi kommer upp och hälsar på :) Mitt mårl är nu att få ihop en bra kundkrets och sedan kunna skaffa lägenhet mm :) ja, men iaf igår hade vi det jätte trevligt!

Idag har man vatt på jobbet, va nere i stan på lunchen o köpte ett par jeans o gjorde lite ärende.. sen hade mamma köpt en klänning till mej, från gina :) en svart!! perfekt att ha o jobba i! Nu ikväll ska vi bara ta det lugnt jag och visar, ska jobba imorn med! sen imornkväll är det kräftskiva :) det ska bli kul!!!


Jobb!

En ny vecka har börjat, och det är jobb som gäller!! Det rullar på på salongen, men behöver mer... ska ut och dela ut lappar imorn och snart så ska vi ha en stor anonsering, ska ju få in nagelpåbyggning och antagligen fotvård med! så det blir nog bra!!

Prata precis med Elin twin, ska ses ikväll :) va ett bra tag sen nu, så det ska bli skojj!!


Utvilad!

Igår va jag i klippan och kolla när älskling spela match och dem vann med 7-1 så det va mycket roligt att kolla på :) sen stack vi hem till visar o kolla sex and the city filmen, lika bra denna gången och jag grät på exakt samma ställen i filmen... hehe.. sen gick vi en runda i klippan, sen blev det en schnizel med klyftotatis och bearnesås på Chaplin :) mmm.. satt och snacka om att vi kanske ska åka upp till stockholm nån helg snart och hälsa på min farmor o shoppa lite.. Visar har ju aldrig varit i stockholm , så det ska bli kul! :) sen börja vi kolla på filmen den gröna milen, det jag såg så va den bra, så vi ska se klart den i veckan :) va väl hemma vid kvart i 11 igår och somna direkt, vakna vid 9 då älskling ringde!! så jag känner mig helt utvilad idag :) skönt!!

Idag är min lediga dag, men man har massa att göra ändå! ska renasa och städa min garderob, som kommer ta ett tag! sen ska jag iväg till ålderdomshem och klippa lite! och nu ringde alex o fråga om vi ska ut och gå sen käka lunch, och det kan man ju inte tacka nej till :) så får sätta fart nu!

Söndag!!

Kvällen igår va istort sätt skit rolig.. blev lite tjafs o grejor när vi kom ner till stan och alla splitrades och ja... men ibland undrar man bara lixom??!! men hemma hos anna va det riktigt skojj, prata så mycket tjejsnack som det bara går, hehe dans och vin o ja allmänt trevligt! :) kvällen hade kunnat sluta bättre, men va fan :) men jag o lina köpte varsin hamburgare sen kom pappa och hämta osss, tråkit väder att gå hem i och i hötgklackat! hehe. sen somna vi direkt eller ja, Lina försökte prata lite me mej men jag yra nog bara med svaren ;) haha!! sen va det bara för henne att gå upp halv 8 för att jobba, mohaha, då låg jag kvar och sov :) du kommer nog va rätt trötter idag ja! :)

Nu ska jag göra vid mig lite sen ska jag och mamma köra till klippan och kolla fotboll :) sen blir det Sex and The cty filmen hos baby :) :)

Hä kommer lite bilder sen igår :)


    

     


Helg igen!!

Fy va dagarna bara springer iväg nu är det lördag igen lixom!! jaja, hur som hälst så va det ett tag sen jag skrev här... det som har hänt mej dessa dagarna är mest jobb och vatt med min älskling. vatt en sväng i klippan oxå och idag va det jobb imorse sen stack jag och visar till väla! saknar dej redan, och imorn ska  jag till klippan o kolla fotboll sen ska vi kolla sex and the city filmen, som en av hans arbets kompisar bränt :D den är såååå bra, jag va nära på att gå och kolla den en gång till på bio ;) haha! Idag fyller även en av mina bästa vänner 20 år , Hanna :) men hon befinner sig i frankrike och flyttat dit! Grattis till dig iaf :) följer er blogg och det ser ut att ni har det jätte bra :)

Ikväll så blir det tjejkväll hos Anna med lite vin, sne ner en runda till stan!! ska hoppa in i duschen nu, varför väntar man alltid tills det är precis i sista minuten?! hehe..  Ha enb trevlig kväll!


Godmorgon!

Idag är det måndag och det är min lediga dag :) skönt och sova tills man vaknar! Helgen har varit jätte bra, lördagen blev lyckad!! Annas vänner från stockholm var jätte trevliga :) Tack Anna för en lyckad kväll! Har bilder från festen men har inte lagt in dem på datan än, men ska nog få upp dme här senare idag :) Igår va jag och älskling på espressohous för att ta en fika, gott... sen så skulle vi åka till klippan och kola film o käka pizza :) medans vi vänta på bussen så köpte vi trisslåter och tiolotter.. men va fan ingen vinst :/ men en dag så ska jag vinna!!! hehe.. i klippan va det mysigt och filmen va jätte bra, men pizzan va nog det bästa ;) kycklingpizza med mildsås, det äter man bara i klippan :)


Jahap, nu ska jag käka lite frukost sen städa undan här hemma.. sen ska jag nog träffa Li får se vad vi hittar på :)

Ha en bra måndag!

Älskar!

Kvällen igår va verkligen jätte mysig, skönt att bara ligga i bubbelpolen o slapna av och njuta av varandra :) sen massagen va behövligt!! kunde inte blivigt bättre... sen blev det god mat på nicks sen vin på tres.. jag älskar verkligen dig visar! Vi har så roligt, mysigt helt underbart ihop!! det ända va att jag hade kund redan klockan 9 imorse så fick gå upp i tid.. hde helre legat kvar i sängen med dig! så nu sitter jag här och jobbat klart för idag och du har åkt för att spela match.. saknar dig redan!

Nu ska jag bara slappa lite sen göra vid mej för party ikväll hos Anna som har 20 års middag o fest, sen blir det antagligen ner till stan.. ska fan till bahnhof ikväll, har inte vatt där på 2 månader om inte mer! men det är ju såååå fjöntigt att dme har satt 21 nu på lördagar, emn va fan ´man kan ju testa o se om man kommer in!!

Ha en bra helg :)




Längtar till imorgon!!

skönt att denna dagen ändå har gått så fort.. vill bara att morgondagen ska komma :) då jag och Visar firar 1 år tillsammans :) det blir spa och god mat!! Älskar verkligen dig!

jahap, ikväll blir det fika på stan med jessica och några till :)



Riktigt nöjd!

jaaa, va va det jag sa!! hemkommen från väla med 2 klänningar. men jag är riktigt nöjd med mina köp, ni vet ibland när man bara känner att detta va perfekt och att man bara älsakr dem, sitter prefekt och ja... hehe.. inte så dyra heller så:) va ju bar tvungen att köpa dem! nu ska jag prova dem igen, sen ska ajg faktist byta om till mjukis kläder och vänta på att min älskling ringer när han kommit hem från sin fotbollsmatch.. Godnatt!


Onsdag!

idag är det onsdag och jobb idag igen.. inte lika mycket att göra idag på salongen, men igår hade jag fullt upp, min näst bästa dag :) skojj skojjj! sitter och tänker på min bror som har blivig operead i knäet idag, hoppas allt gått bra o så.. färga elins utväxt innan, och hade en trevlig pratstund och ikväll blir det antagligen att jag förjer med henne till väla, men måste igentligen hålla i varje krona jag har men kan ju bara kolla :) men dte slutar säkert med något att ta med sig hem hehe.. kankse något nytt till helgen , till löradg då vi ska fira Anna som fyller 20 :)


jeje, nu ska jag tillbaka..




Lunch time !!

Är hemma på lunch nu förtillfälligt, så skönt att ha nära till jobb så man bara kan sticka hem på lunch o käka o vila upp sig lite... detta är verkligen annorlunda jämfört med när jag jobba i malmö och lund! Har precis käkat lite och nu så hamna man här och skulle försöka testa sig på detta igen :) dagen har gått mycket bra änsålänge, så hoppas på en bra eftermiddag med!! Ikväll kommer Visar hit och vet inte riktigt än vad vi ska hitta på, antingen en kvällsfika på espressohouse om vädret klarnar upp lite annars blir det kanske bara en film här hemma. :)


Ringde innan och boka spa och massage på fredag för mig och älskling för vi firar 1 år :) tänka va tiden bara springer iväg! <3 sen efter vi vatt där och haft det skönt blir det en middag på stan !! nej nu ska jag snart sticka tillbaka till salongen! ha en bar dag!



Jag Och älskling i Egypten :) var tvungen att lägga upp en bild med o kolla!!


Äntligen tagit tid!

Heejsan alla där ute!!

Har kollat runder länge nu på olika bloggar, ser det är många som har det och har tänkt varje gång att jag ska fixa en.. men har lixom aldrig kommit så långt.. men så tog jag mig i kragen och fixa en idag :) tycker det är rätt så skojj att läsa andras och man blir bara så sugen på skriva själv! men nu är detta helt nytt för mej, men ska sitta här ett tag och försöka få det att se någorlunda ut :) annars får jag väl ringa till Lina som har sagt att hon kunde hjälpa mig att skaffa en blogg :) hehe..

Men får väl berätta lite om mig för er som är nyfikna :) Ja, ni vet ju vad jag heter.. hehe, nej men jag har precis fyllt 20 år och jobbar som frisör på salong saxarna här i ängelholm, det är rätt nytt för mig, har jobbat där i snart 1 ½ månad men trivs jätte bra.. Tog mitt gesäll nu i maj, så min utbildning är jag helt färdig med och det känns såå jäkla skönt! Jag har underbara vänner som jag gärna hittar på grejer med som fikar, festar eller bara har en mysig filmkväll. Har även en helt fantastisk och den bästa pojkvännen som finns , Visar! Jag är en mycket lycklig tjej som har sådanna bra människor runt omkring mig! ja.. det är typ lite av mig iaf.... :) men nu ska jag spana runder här o kolla vad mer man kan göra!! Ha d nice!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0