Tacos & Vin ikväll :)

Idag är det fredag o skönt är det!! tiden går så fort.. känns som det är helg alltid, men dte är positivt! :) ikväll blir det tacos o vin hemma hos elin:) jag, elin, joanna o lina!! ska bli mycket trevligt!! kan ju berätta oxå att jag håller på med mitt körkort och det rullar på bra.. har min första körlektion på måndag :) spännande!


Om exakt 1 vecka sitter jag o baby i flygplanet till stockholm :) längtar!! ska bli skönt med några dagars ledighet och shopping:) sen va det ett tag sen jag träffa farmor så ska bli skojj!


nej, nu ska jag tillbaka o jobba!! Ha en trevlig helg :)



Godkväll!!

Godkväll allesammans!

Hoppas allt e bra med er.. med mej är det bara fiint!! Jobb idag, men inte hela dagen stack ner till körskolan ett tag, skule göra 2 pärmar jag gjort innan för att se om jag kom ihåg något .. men jag får göra om båda imorn ;) hehe, hade lite för många fel men va fan då vet jag det, så kan jag fixa dem imorn sen ge mej på dataprovet sen läsa till teorilektion 3 och sedan boka körlektion.. det tar tid men nu ska jag klara det! :) sen cykla jag hem o byta om sen ner till friskis och gick på jympa/medelpass.. riktigt bar va det!! va helt slut!! hehe skönt! kanske skulle nämna det med att jag har köpt ett träningskort på en månad till en början med!! igår va jag på dansträningen, lika kul som innan! det är as kul o träna och nästan bäst o träna själv för då blir det riktigt gjort :) sen kom jag hem duscha, käka, kolla idol :) så nu sitter jag i mjukisbyxor och Visaras linne :) luktar så gott :) miss you baby!! men vi ses ju imorn! ska krypa ner nu o läsa vecko revyn som kom i postlådan idag :) myspys!

Godnatt alla kära läsare!!

Trevligt!

Var på släktträff idag och det var jätte mysigt, hade hur kul som helst! Vi cykla dressin på sånt gamalt rälls.. sen kom vi till en fikaplats så grilla vi och spela kubb!! sen cykla vi tillbaka efter vatt borta i ca 5 timmar!! ikväll vet jag inte riktigt vad som händer jag vill ut o dricka vin men vi får se!!!


Fredagskväll!!

Va skönt att det är fredag :) och idag har vatt min bästa dag sen jag börja, nu klirrar det i kassan :) så kul o jobba när man har fullt upp!! Ikväll blir det film hemma hos mica, ska ju upp o jobba imorn... sen ska vi på släktträff!! Ska typ ut o cykla nån stans hela släkten sen grilla :) hoppas på fint väder.. Visar ska oxå med, första gången att träffa hela tjocka släkten :)
Usch va kallt det är ute, idag har det vatt riktigt ruggigt! tänker på emlie nu som är på cypern, din lilla gris ;) gott ni måste ha det!! <3

nu ska jag käka middag, bakadpotatis :) mmm gott! Ha en skön fredagskväll o trevlig helg!!

Bokat och klart:)

Igår va jag och baby ute på flyget o boka biljetter till stockholm :) vi åker fredagen 3/10 och stannar till måndag 6/10.. ska bli jätte mysigt!! några dagar så gör jätte mycket! shopping och bara va me varandra o ta det lugnt:) vi hitta billiga biljetter oxå så det va positivt, så det va därför vi åker på fredagen o hem på måndagen istället, skillde typ 1000 kr, så det va bra!!

Idag är det jobb, har några luckor idag så har läst lite i körboken... ska ju ta mitt körkort så fort som möjligt nu!! ikvll blir det lugnt hemma själv o kolla på idol :) sen imorn blir det nog att träffa tjejerna, får se vad vi hittar på!!

ska tillbax nu... ha d nice!!

inlove!

Idag är det tisdag och jobb!! Igår hann jag med det jag skulle och även hann träffa mina vänner, elin, elin, o mica!! hade mycket trevligt kolla på 27 dresses hemma hos elin, den va riktigt bra!! men innan det va vi på torstens o käka o jag e så klumpig, jag välte ut hela min mat över mig, kul o ha en ciabatta med kyckligröra i knäet ;) haha! som jag sa till elin, - Nu önskar jag att jag tog en med brieost o salami ;) haha!! men ifaf jag fick upp allt, mina byxor va duktigt kladdiga. jag fick en ny sen ;) sen när jag kom hem så spillde jag även ut mitt glas, asså hallå!?
har fortfarande ont i halsen:/ hoppas det blir bättre snart! Ikväll kommer baby till mej efter träningen.. saknar dej, du e bäst! :) joo, sne ska vi boka biljetter oxå till stockholm :) upp o hälsa på farmor och shopping från 2/10-5/10 ska bli jätte mysigt!! jeje, men nu ska tillbaka till salomngen o jobba! Ha d så bra!

Jag är Kär!!


Godmorgon!

Godmorgon allihopa!! Nu är det måndag igen, och ännu en ny vecka har börjat!! Helgen har vatt bra !! i fredags var det tjejkväll på torstens och en liten runda på tres! jag, emelie, elin, sofie sen kom även linda och lina en sväng :) riktigt kul hade vi!! sen i lördags va det bara gå upp i tid för att jobba, sen åkte jag till klippan o kolla på visars match. matchen sluta 3-3. efter gick vi hem en runda till älskling så han kunde byta om o göra sig fin :) sen stack vi o handla in liet godsaker för att sedan gå tillbaka till fotbollen och grilla med laget och andra i förreningen :) allt va mycket gott och trevligt! då va klockan 5 så vi börja dricka rätt tidigt... sen vid 6 börja matchen sverige mot albaninen ;) så vi satt alla uppradade! hehe, 0-0 blev det så dte va bra det ;) haha!!! efter lite fler glas vin så skulle dem andra dra till helsingborg, men jag o visar stack hem.. när vi kommer i svängen här borta ser vi flera bilar vid vår uppfart och även cyklar, ooo ja, min bror hade fest :) hehe, så vi stack in o festa vdare med dem!!! nice!

I söndags vakna jag av ont i halsen o baby kände likadant! så det blev en lugn dag.. cykla ner till espresso house o tog ett stort glas tee. gott! sen gjorde jag inte så mycke oå den dagen somna tidigt o inatt har jag sovit 10 ½ timme ;) känner inte så mycke i halsen idag som igår, men e inte helt kry!! jeje... idag ska det fixas lute sånt som måste sen får jag se vad som händer mer!! Jag saknar dig älskling! vill alltid va me dej! jag hoppas vi snart kan åka till stockholm :) men vi får se på tis-ons hur det blir!! joooo, fy va avis jag e på er mina pärlor! Emelie, åker till cypern idag, och elin ska åka nästa måndag :/ jag vill med utomlands!!!! men nästa år så :) hoppas ni får det helt underbart där!!


Här kommer några bilder sen i fredags... tog inga bildr alls i lördags :/

Ha en bra dag!!


    


kallt!

Idag har det vatt jätte kallt ute... puhh ryser till bara jag tänker på det!! Hösten är på väg och jag gillar det inte alls, jag vill ha mer sommar! men men. idag va det jobb och det har gått bra. På lunchen gick jag o min arbetskollega Annah ner till stan och gjorde lite ärenden, och jag köpte ett par stövlar :D riktigt nöjd med dem!! sen köpte jag en macka o traska upp igen! Ikväll är det Idol som gäller, så roligt :) jag o älskling kolla på det igår o låg under duntäcket o mös :) men ikväll blir det hemma själv i min säng, men det kan av rätt skönt ibland, är rätt trött idag!
Prata med emelie o elin innan, vi ska ses imron :D ha en tjejkväll och bara snacka massa skit :) o kanske ta ngt glas vin eller två!!
Ha en trevlig torsdagskväll!!





Lång dag!!

Usch ja, vad dagen har varit lång idag... Igår va min lediga dag och den tillbringa jag med min pärla Elin twiin, ställde klockan, gick upp i tid och städa o fixa massa!! sen stack jag ner till elin så gick vi till trissa, snacka lite gott och hon skrev på papper om gesället om skulle skickas så man kan få hämta det sen :D nice!! fick även hemskickat mina betyg häromdagen, från gesället!! asså jag blev välsigt förvånad, dem jag trodde jag skulle ha bra på fick jag mindre bra på och dem såom jag nästan inte trodde skulle gå igenom visa sej inte alls vara så tokigt , hehe! men ja, jag är nöjd, och jag är så gla att man har gjort det och klarat det :D jeje men sen käka vi lunch igår o hade en mysig dag, och tro det eller ej så va jag på körskolan och tänker ta mitt körkort nu!! :) innan i maj ska jag ha det annars får jag ett strff av baby, och tvärtom ;) hiih... sen kom visar igår så låg vi här o mös!! denna dag har avtt otroligt lång.. kom hem från salogen halv 8 för möte!! så nu har jag fått i uppgift att sätta ihop den nya prislisaan som vi skaffat! så kommer väl sitta här ett tag till... sen ska jag SOVA! :) sååååå skönt! Imorn kommer älskling så ska vi se på idol som börjar!! :) jeje,,, ha d bra och sov gott för det ska jag göra :D



RSS 2.0