Ruggigt väder!

Hej på er alla! Idag har vi fått riktigt ruggigt och tråkit väder =( vart tog solen vägen? Va inte här inne och skrev igår, va för jag hade fullt upp! va jobb först till halv 6 sen körde jag ner o hämta Visar på stationen sen blev det gymmet för oss =) Visar visa lite olika övningar och hur dem konstiga maskinerna fungerar.. jag har ju ingen koll går alltid bara på olika jympa pass. men detta va kul oxå så nu vet jag lite =) tänkte kan va bra om inget annat passar... Idag är jag på jobb igen är bara hemma på lunch! kallt är det inne på salongen oxå=/ har faktist blivigt lite små dålig igen eller mest förkyld så får se om det blir något pass för mig ikväll, isåfall blir det nog spinning =) men får känna efter i kroppen! Ha en bra torsdag!


Godkväll!

Godkväll på er!! Idag har det vatt jobb och så underbart väder =) riktigt skönt!! så jag o Annah va ute på en långpromenad på lunchen!! blev riktigt varmt! sen efter jobb körde jag ner och träna=) känns skönt nu i kroppen efter ett hårt träningspass och en varm skön dusch.. sen kolla jag på Linda Roseing söker man eller ngt ?! ;) haha!

Varför blir det så??!! Varför känner jag så här ibland? puhhh.....

Godnatt!

Braveheart!

Blev ändrade planer än vad jag skrev innan.. jag tog bilen o körde till klippan och där blev det god lunch med älskling på mitt nya favorit ställe där! Världens godaste bakadpotatis med tonfiskröra =) mmmm !! sen körde vi in till ängelholm och hyrde film sen hem hit och mös framför filmen. Det blev braveheart, ohh vi älskar den filmen =) sen stackVisar på träning och det gjorde jag med =) va på dansen idag, va en gäst ledare idag men det va kul o dansa lite annat! Imorn blir det medel/jympa men tyvär kan inte lina följa med för hon har stukat foten så dte blir på egen hand igen!! Nu ska jag snart lägga mig så godnatt på er!!


blev mycke körning!!

Igår va jag o Elin i örkeljunga och hälsa på Emelie=) Vi köpte med oss bakelser så hade emelie fixat saft så dte blev god fika!! sen kolla vi film, white chicks ;) såå rolig, jag skratta som fan! har sett den innan men va länge sen! sen blev det så klart mycket prat, mycket trevligt. sen skulle Emelie o Pjodden få gäster så jag o Elin körde hem.. jag han bara komma innan för dörren sen ringde Visar o fråga om jag ville komma till honom, så jag körde dit =) där blev det en hamburgaretallrik och sen blev det film hemma hos Samir! Buhh va jag åt myckte onyttigt igår... nu hoppas jag att jag kan träna denna vecka, känner mig bra men pytteont i halsen men vill ju inte bli sjuk igen, men får se hur jag gör idag!!! Men vill!! Lina ska nog följa med o träna imorn=) Idag blir det nog att städa i garderoben, sne kommer Visar vid 2, får se vad vi hittar på! sen förhoppningsvis träning ikväll!!!!
Jo, det känns bättre i fimngret oxå håller på att läka =) Ha en trevlig måndag!!!


Trevlig lördagskväll!

Igår va det jobb sen hem och städa!! Mår mycket bättre nu och känner mig helt bra, så skönt när man börjar känna sig frisk men det tar sin tid, en vecka!! sen kom min älskling till mig så kolla vi film sen köpte mat från pepelino, heh dennna helgen med... Men det smaka mycket bättre igår=) köpte även stor påse godis och chips som vi skulle ha när våra vänner kom =) Det blev spelkväll och lite melodifestivalen är igår =) Hade en riktigt trevlig kväll! sen stack alla vid halv 12 och Visar följde även med, skulle upp o jobba idag! du e så ducktig baby, sliter verkligen som en man! =) så jag fick lägga mig själv men somna gott efter några glas vin så=) vakna faktist för en halvtimme sen, skönt o sova ut!!! Idag har jag inga direkta planer, men snacka me Elin innan så vi ska nog hitta på ngt =) elin prata om att åka skrisko =) men nu ringde elin och nu blir det andra planer =) haha, vi åker till örkeljunga till vån älskade vän emelie =) måste upp o fixa mig nu! Ha d bra! =)

Varför är mitt finger alltid ivägen?!

Ja, igår då va en sådär dag... Jag jobba eftermiddag, allt gick bra tills jag hade min sista kund typ sista klippet jag skulle göra. klipper mig i fingret, långfingret oxå som vanligt =) men denna gången va det ingen liten skråma för jag klippte av en bit. med reflex så tog jag o veva plåster o det höll sig tills jag va färdig me föningen. sen ja, va ska jag seja sen pumpa det ut blod... vi åkte ner till akuten jag o pappa, hade papper och handduk runt men det blödde igenom! när jag väl fick komma in så kolla dem på det o sa att detta går inte att sy, du har klippt av en bit av fingertoppen, så dem tajpa ihop o vira värsta stora bandachet typ o sa att jag skulle ha det en vecka!! men hallå hur ska jag kunna jobba?! sen när jag varit där va jag hungrig o trött och lite chokad, men nu e det så att det är en lite bit av fingertoppen o inte hela det kanske låter hemskt men ja iaf... sen mötte jag upp joanna o lina i stan o vi käka pizza sen blev det fika på espressohouse där vi även träffa Anna =) sen åkte jag hem o somna typ direkt, ont i fingret o ont i halsen tyckte mycket synd om mig själv! hehe! imorse tajpa jag ihop det själv och mindre fär att kunna jobba, det har gått bra idag så det är skönt=) har haft fullt upp hela dagen och även haft min bästa dag på salongen sen jag börja. =) nice!! ikväll blir det lugnt, ska kolla let´s dance med mamma o pappa bara. Imorgon är det jobb sen ska vi antagligen hitta på ngt skojj =) Ha en trevlig fredagskväll!

Kvälls Fika!

Godmorgon!! Hoppas allt är bra med er mina läsare?! Med mig är det samma typ, detta vill inte riktigt släppa. Ska bara jobba eftermiddag ska vila nu på förmiddagen! Igår kom Visar till mig efter jobb, vi kolla film och bara slappa! Finns inte så mycke o göra nu på vintern, längtar till värmen och till att man är helt frisk!  ikväll ska jag fika med Lina och Joannna =) ska bli skojj! Ha en bra torsdag!


Hämtat mitt körkort!

Fick brev hem innan idag om att mitt körkort har kommit så jag och pappa va precis nere och hämtade det =) känns roligt att ha fått det nu, så slipper man köra runder med sin papppers lapp och id. nu ska vi käka pakad potatis sen ska jag lägga mig!!!!! Vill bli frisk nu!

fortfarande krasslig!

Hej på er! mår fortfarande inte bra, men värken i kroppen har släppt iaf, så nu är dte förkylning och halsont kvar bara! så jag mår ju bättre än i helgen men inte helt kry än. så därför tog jag även ledigt idag för att krya på mig och bara vila nu så jag kan jobba resten av veckan! tråkit att va sjuk. igår va jag hos emelie=) körde dit, mådde sådär så det blev att vi la oss under varsin filt och kolla film hela dagen. sen körde jag hem och somna typ direkt! men jag mår inte sämre så det är skönt! så fint väder ute, man vill ju bara ut o gå promenader och njuta av solen... hoppas det blir sånt här väder till helgen=) Eftersom jag har blivigt sjuk så kan jag inte träna alls denna veckan =( tradigt!! men nästa vecka då får jag ta igen det =) även fast jag kanske mår bra i slutet av veckan vill jag inte riskera att åka på detta igen! På torsdag så ska jag fika med Lina och joanna =) va ett bra tag sen jag träffa dem så dte ska bli super skojj=) nu ska jag käka en macka, sen krypa ner under mitt täcke o kolla film!

1 ½ år med kärlek!

Idag har jag och Visar varit tillsammans i 1 ½ år=) känns helt underbart, Jag älskar dig! Detta och alla hjärtans dag fira vi igår med att gå ut och äta på pepelino=) som otur va jag inte helt hundra, men vi hade hur mysigt som helst... blev räkcoctail som förrätt och sen blev det planka för Visar och file o'scar för mig =) mums!! eftersom jag inte mådde helt bra så körde jag, ville inte dricka när man äter alvedon och kunde lika gärna dricka frukt soda då ;) så det blev väl ca 2 timmar där sen körde vi hem igen och kolla på bruce den allsmäktige =) så rolig! hade säkert festat till det om jag mått bra! men jag är supernöjd med våran kväll, mår som bäst när jag är med dig! Vi sov ut riktigt imorse, gick sen upp och åt god frukost.. sen vakna även min bror som var sugen på redbull och va bakfull som ett as så därför inte körduglig ;) så vi bestämde oss för att köra ner till stan och köpa det sen även dem sista beck filmerna som vi inte hade nr 21-24 så nu har vi alla =) sen satte vi oss och kolla på 2 beckfilmer, och nu sitter jag här själv för niklas skulle ner o fika och baby skulle hem. behöver verkligen städa idag men pallar verkligen inte.. mår inte bra idag heller, knaprar alvedon var 4 timme typ. hoppas jag mår bra imorgon!!! tänkte faktist bara vila resten av denna dag.....

Alla hjärtans dag<3

Godmorgon! har inte vatt inne o skrivit nu på ett par dagar, har nämligen vatt sjuk eller rättare sagt är fortfarande lite sjuk =( tradigt nu när det är alla hjärtans dag och jag o Visar firar även 1 ½ år imorgon! Ikväll blir det ut och äta på Pepelino=) ska bli jätte mysigt, hoppas bara man piggnar till lite mer. Jag älskar verkligen dig baby! Jag känner bara att jag får nästan skylla mig själv för att vara sjuk, va och träna i torsdagskväll och mådde inte helt hundra, kände att jag hade ont i halsen o lite i kroppen... men jag ville va hurtig ändå så körde på... men sen på natten vakna jag med värsta värken i hela kroppen, ont i halsen och ja mådde skit!!!! så igår va jag bara på salongen o jobba på förmiddagen med alvedon i kroppen, sen gick jag hem o sov o vila hela eftermiddagen och har även tatt ledigt idag för att vila upp mig.. hatar att vara sjuk!! men det är iaf bättre än igår, så det ska nog gå bra ikväll med lite alvedon så =) jo, jag fick rosor och ett jätte fin ljus av baby igår =) du är bara så underbar!!! ska kolla en film nu snart, sen tänkte jag försöka mig ut på en liten promenad... Hoppas ni får en trevlog alla hjärtans dag med mycket kärlek!


Älskar dig!


Inte mer snö!!!

Vill inte ha mer vinter o snö nu, vill ha vår och solsken!! jahap igår hann jag inte in på datan, va o jobba och sen direkt på träning=) va på cecillias medelpass igår, va skit bra! Sen körde jag hem, duscha käka o kolla top model! Idag blir det ingen träning för Visar kommer=) Top Model final ikväll med=) nice! puhh va jag har träningsvärk men det är skönt så man känner att ger !! Ska tillbaka o jobba nu! Ha d nice!!

Jag älskar att Dansa!!

Idag gjorde jag mina ärenden och hann med allt jag skulle.. sen körde jag till klippan, så gött o bara ha värsta volymen o köra själv och sjunga hur högt som helst =) det blev lunch på en jätte god lunchresturang, bakadpotatis med tonfiskröra och sallad=) sjukt gott! det blir mycket till sommaren där, kunna sitta ute o allt! Har köpt träningskort nu i en månad. va och dansa kl. 18.00, jag bara älskar att dansa det gör mig så lycklig=) släpper allt och bara njuter. så nu blir det träning minst 3 ggr i veckan och ska försöka bättra maten oxå och röka mindre. har duschat o tänktelägga mig i skaplig tid. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Me in action!!

Idag är en fixardag!

Godmorgon!! Idag är det måndag och jag är ledig=) känner att jag behöver det. har vaknat på en bra sida idag känner jag... hade nog kunnat sova hur länge som helst men ställde klockan, har massa saker att fixa idag! bla. fota mig till körkortet, hämta HM kläderna som jag kommit =) nice, ner till stan till banken, hämta en resekatalog=) ska börja kika på resa! Allt detta ska jag hinna med innan halv 12 för sen ska jag köra till klippan och äta lunch med min  älskling och va där på eftermiddagen.. Har även tänkt att köpa mig ett träningskort ikväll=) men får bli för en månad så länge tror jag för plånboken godkänner nog inte mer. ska ringa lina o höra om hon skulle haka på =) men det ska bli riktigt kul o sätta igång o träna nu.

Här är några bilder sen i lördags!



Ibland känns bara allt så jobbigt!

ush ja, har haft en sån dag idag som allt vatt upp och ner. men som vanligt så tänker jag för mycket istället för att njuta av stunden, letar typ problem!! måste lära mig att ta det lugnt o inte hetsa så fort. mitt humör går verkligen upp och ner o jag måste ta tag i det för mår inte bra när det blir så... nog om problem! Igår va vi hos Elin och fira henne=) hade såå jäkla skojj=) super rolig kväll=) har några bilder oxå men lägger upp dem imorn för känner att jag måste sova snart, ny dag imorn med nya tag! Idag har jag fikat med Li, Sofie, Anna och My sen kom visar in till ängelholm så har vi spelat spel, gått en promenad och kollat film=) Nu är jag trött och ska sova! ska bli skönt! Godnatt!

Party!!

Igår va verkligen en jätte trevlig kväll, blev jag, Hanna, Edvin o Visar... joanna följde aldrig med! Vi satte oss först på torstens drack cider o snacka o skojja massa, sen blev det bowling=) hur kul som helst... men slog tyvär inte Visar men kom iaf inte sist ;) så det blev nån cider där oxå och snacks.. sen hem o sova, va uppe tidigt imornse för att jobba så nu har jag slutat och ska snart äta rostemackor med brieost =) ost är min svaghet, såå gott! sen blir det väl att städa, sen ikväll är det PARTY! ska bli skit skojj, alla samlade eller nästan alla.. Denna helgen är bara så bra!! Ha det gott!!


Bowling..

Ikväll blir det bowling och vin=) känns skönt att det är fredag! Va nere i stan på lunchen med Linda fixa lite grejer till lördag... ska bli skojj!!! idag ska jag verkligen fokusera på bowlingen så jag slår Visar =) mohaha..... brukar inte va så långt ifrån ;) fick hör att joanna oxå skulle med, kul =) va ett tag sen! nä nu ska jag käka sen blir det att byta om och ladda upp =) Ha en trevlig kväll!

Snart Helg=)

Helgen är snart här=) Ska hitta på massa roligheter denna helgen, imorgon blir det bowling och lite vin med Visar, Edvin och Hanna=) sen på lördag så ska vi fira Elin som fyllt år.. så det ska bli kul att träffas alla! Party party=) Blir nog en toppen helg, ska fira lite oxå att jag klaar mitt körkort!!

Idag har det varit en vanlig dag, vatt på jobb, fixa lite ärenden på lunchen sen hem bara o käka sen stack jag ner o sola=) så skönt! Nu tittar jag på "Du är vad du äter". hoppas ni haft en bra dag!


Det snöar!!

Jag som vill ha vår.... så kommer snön nu?! jeje hoppas inte på så mycka iaf. Idag är det jobb, är hemma på lunch =) har fullt upp hela dagen så det är skojj. Sen ikväll kommer Visar så då blir det kanske en kvällspromenad sen kolla tv. Jag är lycklig=)

KÖRKORT!!!!!

Ja, jag har äntligen fått mitt efterlängtade körkort=) är så glad =) körde upp 9.45 imorse.. körde en halv timme innan med min körlärare för att komma igång, och det va tur det för så många fel jag gjorde då haha, satt typ o skaka! sen fick jag börja med säkerhetskontrollen, det blev moterhuven, klarade det galant. sen va det bara till att börja köra, haha... asså jag har nog inte kört så bra ngn gång, jag bara nu ska jag klara det!!!! och han va jätte snäll, satt o prata hela vägen så det va skönt!! sen när vi kört moterväg , lite landsväg, backa runthörn, statstrafik o lite annat så kom vi äntligen tillbaka till vägverket. Han bara det gick ju jätte bra, så du är godkänd =) hihih... så skönt!!!!!!!! jag har körkort!!!! haha..
Sen när jag kom hem blev det direkt att ringa runder.. sen tog jag vår ena bil o körde till klippan till Visar =) awww, vilken känsla! sen hälsa vi på Lina o sen blev det lunch på Hotelet=) Känns jätte bra att köra själv! efter vatt i klippan ett tag så körde jag hem sen blev det väla med Elin, Sofie och Madde =) mysigt! Hitta en klänning =) sen fika vi, blev en stor semla och en cola=) mums! nu har jag kommit hem, pratat me mamma o pappa o berättat allt, vi har käkat god västkustsallad och nu känner jag bara för att slänga mig på soffan o kolla lite tv. Top Model kl 8 ju =) Jag är så glad, UNDERBAR DAG!!


kanske inte världens vackraste bild, men glad är jag =)

Min dag!

Har haft en super trevlig dag. Först övningsköra sen blev det en film och lite mat =) sen tog jag mig ner till Elin i stan där även Lovisa var, satt uppe hos Elin ett tag snacka sen gick ner till stan kolla affärer, inte lika kul när man inte har så mycke pengar... men jag hitta ändå inget wow så det va bra =) sen blev det fika på torstens eller iaf 2 koppar te, gott! haha sen hade nån förstört min cyklel eller den kopplingen till växeln va sönder så det gick bara cykla i den högsta växeln. så det tog ett tag sen att cykla hem, men hem kom jag =) haha! sen blev det lax och god sallad till mat och massa telefon snack... Ska kolla lite tv nu! Godkväll på er.


Godmorgon!

Idag är det min lediga dag men jag är uppe i tid ändå, känns skönt så inte hela dagen springer iväg. idag ska jag övningsköra, sen kanske det blir lite jobb ändå... annars får vi se hur dagen blir. Emelie kanske skulle in till stan så hade vatt kul o hunnit träffa henne=) Städa unadan här igår o dammsög o allt, så inget städande blir det iaf =) Nu ska jag käka frukost, ha en bra dag!

Helgen!

Min helg har vatt så lugn o skön =) fredags va jag bara hemma, kolla på tv med mamma o pappa, sen upp och jobba i lördags.. blev jobb till 1 sen övningsköra med pappa. sen stack jag ner till stan käka lunch med Sofie=9 va länge sen , så det va super mysigt! tänkte ringa pappa o övningsköra hem men kände för att ta mig en promenad. på eftermiddagen sen gick jag o Visar hem till hans syster o dem, Drack lite kaffe(eller dem drack, jag drack cola ;) haha) kaffe luktar såååå gott men smakar inte såååå gott. hehe! satt o snacka o hade det trevligt. sen blev det mat hemma hos mig och en lugn kväll med godis och film. så idag är man pigg, känns skönt faktist att varit hemma hela helgen. idag har vi vatt ute o gott, fikat på espressohouse och spelat yatzy =) hehe! och nu har Visar stuckit hem och jag övningskört så ikväll blir det att städa lite sen kolla tv!

Har glömt att skriva att jag plockat av påbyggningen på mina naglar. så nu känner jag mig helt stympad, men på nått sätt skönt, ska bygga på dem sen igen men får vila dem lite =)


RSS 2.0