Vill så mycke....

Hej allihopa. har inte vatt inne här på några dagar, har vatt så trött så har inte orkat. oo va jag känner att jag e tradig på ngt vis.... och jag velar fram o tillbaka ALLTID! Nu velar jag om mitt hår, har ju skit kasst hår och vet inte vilken färg jag ska ha mörkt eller lite ljusare. ändrar mig hela tiden! Vad tycker ni?? Sen vill jag bara sticka här ifrån, vill till värmen o bli solbränd, shoppa massa vill jag .. har inte handlat ngt nytt på jätte länge. vill bara ha en ny topp eller ett par jeans eller ngt eller ett par skor hade inte vatt fel. får se kanske i veckan blir det en runda till väla. ja, sen måste jag sätta igång o börja träna, men det ska bli kul för jag älskar o träna men ska bara ta mig ner o köpa ett träningskort. måste komma iform till sommaren. jeje känner att jag behövde kalaga av mig lite. men man vill alltid så mycke..... I helgen blir det lugnt, ska bara mysa med min älskling och övningsköra mycket, städa blir det nog oxå.. ha en trevlig helg. Nu ska jag sätta mig o kolla Let´s Dance.


Det var ju bondebröllop igår...

Haha..ja! Hej allihopa, hoppas ni har haft en bra dag.. Igår kom visar till mig så tänkte vi gå ut o gå en promenad och handla en hamburgaretallrik till Visar, men hann inte långt förrens vi mötte mamma o pappa på vägen. Mamma bara ska ni inte se bonde bröllopet?! Hade glömt att det va igår, men jag sprang hem o satte mig direkt o kolla på det. Haha, alla som inte vet så älskar jag "bonde söker fru" blir helt fast i sånna program. men bröllopet gick ju bra och dem verkar så kära. så bonden fick sin fru, det va ju tur=) Inatt visste jag typ inte om jag hade somnat eller vad? om det nu går, men det kändes inte som jag sov nånting. skumt, men sant o kändes som att Visar oxå vred på sig några gånger. så ska faktist gå och lägga mig snart o sova ut lite. Men vad har mer hänt idag då?! Jo, jag har vatt o övningskört, går sakta framåt! sen jobb såklart, och kollat på Top Model. Ätit en av dem godaste efterrätterna som finns. frukter med smält vit choklad över, idag prova jag även med marabo diam, till detta då vaniljglass, mm mums! Nu ska jag snart krypa ner o sova =) så godnatt på er!

film!

Hejsan allihopa! idag har man piggnat till=) va inte människa igår, hehe! har vatt iväg o jobbat i nån timme idag, och va uppe i tid så nu har jag tagit mig en dusch och ska äta två tunnbrödsrullar och sätta mig o kolla på en film, så skönt=) ikväll kommer baby, så då blir det nog en långpromenad sen mys framför tv:n!

Är så glad att det löst sig=) hoppas hoppas nu att det går för sig........

BAKIS!

Shit va roligt vi hade igår=) blev en jätte lyckad kväll. va hemma hos Elin o käka tacos o drack vin. Jag, Elin,Elin och Emelie. hela gänget va samlade =) inte ofta det händer. började lugnt, prata gamla minnen  o skratta åt olika saker man gjort på fyllan mm. sen drog vi igång ordentligt, stog o hoppa o dansa i Elins lägenhet till gamla låtar=) sen blev det ner till stan o drack lite mer. men tiden bara sprang iväg så va klockan redan 2 då Emelie skulle hem... Elin stack oxå hem då så jag o Elin stog i kön till kebabvagnen för att köpa mat, men tog sån tid så vi gick upp till hennes lägenhet o käka tacos som va kvar =) sen kom baby dit o mötte upp mig , han hade vatt i helsingborg o festat sen gick vi hem o somna direkt.. Och idag, jag va ska jag seja!! haha, jag mår skit!! har tagit mig upp från sängen typ för en timme sen.. men jag e mycket sällan så här slö, brukar aldrig ligga kvar så här som jag gjort idag. tänkte bara käka lite mat, sen sätta på en film o kanske köpa lite godis sen sova!!! Tack så mycket för igår tjejer=) Hade super roligt, har saknat er mycket!


KÄRLEK!

Fredag!

Vakna imorse jag o älskling o kände bara att jag ville ligga kvar o gosa, så jag börja inte förrens vid 11 imorse=)  skönt!!! stack till jobb i några timmar sen hem på luch så laga jag o Visar, ris med fiskpinnar, sallad och stekta morätter =) blev jätte gott! sen stack jag tillbaka till salongen o Visar hem till klippan. ikväll blir det Let`s Dance sen antagligen sova. jobb imorn med. Längtar till imorgon kväll ska bli så roligt. Jag , Emelie , Elin och Elin ska laga mat o dricka vin=) så länge sen det va alla vi. FFFF ;) så det ska bli riktigt nice! Nu ska jag ta på mig mysbyxor o placera mig i soffan. ha en mysig kväll!


Semlor!

Hej allihopa! hoppas er dag varit bra, min  har varit sådär känner jag.. lite o göra på salongen idag oxå =/ tycker inte om Januari. sen är det kallt, har ju inte vatt nån sol idag. men jag och Annah gick ut en promenad idag oxå, skönt o komma ut o röra på sig lite och snacka. Vi har verkligen bra kontakt o pratar om allt. trivs så bra med mina arbetskollegor=) ikväll kommer Visar min älskling =) så då ska vi äta semlor och bara mysa framför tv:n är riktigt sugen på en semla, kanske blir att smygsmaka på den =) nu ska vi käka mat, sen tänkte jag sticka ner o sola... så skönt o bara lägga sig o koppla av o framförallt känna lite värme!! =)


Jag och Baby i Egypten i April-08 SAKNAR!!

Solsken.

Idag har det vatt jätte lite på salongen, tråkit! men det är så i januari och nu innan löning, folk har inte pengar! så jag och min arbetskamrat Annah =) va ute o gick en lång runda på middagen... har vatt jätte skönt väder ute idag, när solen kommer fram så känner man sånt lyckorus i kroppen o lite vår kännslor=) men när den går i moln så skulle jag helst bara velat gå i ide.. haha! men nu känns det skönt att va klar med teorin iaf så slipper man tänka på det mer, o tack för alla grattis komentarer. ikväll blir det lugn hemmakväll för mig själv... ska kolla på Top Model och Made in Sweden=) så bra att dem har Top Model nu två ggr i veckan=) är sugen på ngt sött o gott, som vanligt =) hehe... varför alltid detta sockerberoende efter maten?! jeje, får ta tag i det, det e ju inte bra asså !! trevlig kväll..

Uppskrivning avklarad=)

Yes!! idag klara jag min uppskrivning=) såå skönt!! nu är det bara fokus på körningen, är så glad =) idag blir det körlektion sen fika med älskling=) senare ikväll ska jag kolla på top model med elin twin, ska bli skojj! Ha en bra dag!!! =)


Vill ha vår och sommar nu!!!!

Ush, va kallt väder det vatt idag, kunde typ inte andas när jag cykla hem, jätte jobbigt hehe! vill att det ska bli vår nu och få lite värme, det räcker med kyla nu! allt blir mycke roligare och lättare på våren. Igår kom Visar hit så gick vi ut o gick, köpte godis och en film... blev en riktig mys dag igår. Vakna imorse, gick in tog en varm dusch och käka god frukost! Sen följde jag Visar till bussen sen va det att gå till körskolan o plugga. Nu ska vi äta tacos och sen ska jag bara lägga mig framför tv:n! Här är några foton sen i lördags=)

   
Blev inte så många bilder hade inte tid för kameran.. sen fick jag inte med Linda heller på ngn bild annars e alla med!

Sega Söndag!

ush ja, idag är det segt hehe! Hade verkligen en super rolig kväll igår... Börja med att jag, Sofie, Elin och Linda åkte till klippan  för att dricka vin hos Lina där även Joanna och Hanna var. Det blev vin, snack och lite TP och såklart singstar =) hiihih.. va där till halv 12 typ sen åkte vi in till Ängelholm och festa vidare, asså det var nog den roligaste utekvällen på länge! Vi var även inne på Moris, har inte vatt där innan, det va jätte bra men ett minus för musiken.. sen skulle lina o joanna sova hos Linda så där hamna jag med =) hehe..imorse kom pappa o hämta mig, tänkte ut o köra idag men jag
är inte körduglig! hehe! har inte gjort så mycke idag, det är segt! har duschat, ätit och läst lite teori. Ikväll eller snart kommer Visar så blir det film och mys! Just det, glömde min kamera hos Lina så får lägga upp bilder nån annan dag! Ha d bra!!

Ett tag sen...

Ja det va några dagar sen jag va här inne o skrev, eller över hvudtaget va inne på datan. har jobbat och pluggat mest dessa dagarna. har även vatt med älskling och hunnit träffa Lina i torsdags oxå =) pluggandet går framåt, får ta lite varje dag så det inte blir allt sista dagen. Igår va jag och Visar bara hemma och kolla på Let's Danse, tyckte det va rätt som åkte ut hon va ju tråkig, hehe! Idag blir det iaf Vin ikväll på ngt sett får se hur kvällen blir, inte riktigt bestämt mig ännu. men det är så tråkit väder ute, blåser och är jätte kallt man vill bara inte gå ut!

Jo, hörde att det hade vatt debatt på tv om att Liza Marklunds bok "Gömda" kanske inte va en sann berättelse. Asså jag älskar den boken, den va sjukt bra och spännande. Okey, den va jätte hemsk, men det är en sån typ av bok jag fastnar i, och nu kommer dem o sejer att den inte är sann?? så har man trott på allt o bara nej fy va hemskt! men jag vet inte jag tror att det är iaf det mesta som stämer! det är en av dem två böckerna jag läst ut hehe! hatar o läsa annars! jeje nog om det, nu ska jag sätta mig ner o läsa lite teori! Ha en trevlig helg=)


Hur ska detta gå?!

Håller ju på med det jävla körkortet om jag får svära.. idag gick det inte alls bra, körningen eller dataprovrepetion. blä på allt känner jag!! MEN, jag ska klara det!! har tatt ledigt imorn för att verkligen rå plugga nere på körskolan.. hatar att alla svaren är så lika, eller iaf  några.. ska fråga massa imorn som jag inte förstår! Jag är trött på detta nu, men ändå så taggad! jaja nog om detta!! Ikväll ska jag kolla på Top Model 11=) så bra, älskar Top Model hehe. sen ska jag sova!!! Godkväll på er!

Twini.

Satte mig ner och läste 40 sidor i körboken, kände sen att jag behövde göra ngt annat, så jag fixa till mig käka god paj sen igår, cykla först ner till min revisor för att lämna ner papper o pärmar. sen blev dte en runda på körskolan, klara mig igenom ett dataprov (tycker dem är skit svåra) hur ska det gå för mig?! hehe... sen så stack jag till torstens där elin min twini och Lovisa satt.. sen gick jag o Elin hem till elin  o käka mat, snacka o kolla tv! Mysigt. va jätte länge sen! nu har jag kommit hem tatt på mig mjukis  ska sätta mig o läsa lite till.. sen blir det sängen, jobb  imorn!

Jag och pärlan!


Plugga!!

Godmorgon! Idag blir det pluggning, måste sätta mig o läsa igenom mycke i körkortsboken, känner mig lite stressad... har mycke kvar o känner mig inte så förberred. så det blir att plugga idag sen ner en runda till körskolan o göra dataprov mm. sen får jag se hur resten av dagen ser ut.

Söndag!

Ja, idag är det söndag och det känns verkligen som söndag.. sitter fortfarande i mjukisbyxor och med hög knut på huvet!! igår va jag och älskling hemma bara och kolla på körslaget, drack lite vin o käka massa gott.. bla, nya chips som va jätte goda, vindruvor och choklad =) sen efter körslaget blev det en film sen höll både jag mamma o Visar somna så vi såg inte klart den utan gick in o la oss! idag vakna vi, åt god frukost sen blev det en film tilll sen stack visar hem o nu sitter jag här o är jätte lat o trötter.. hehe, ska iaf snart äta god köttfärspaj med sallad sen om jag orkar ska jag ta tag i mitt rum som ser förjävligt ut, känns som jag bara städar o städar men det blir lika stökigt dirket.. sen ska jag nog gå ut en promenad, får se om jag får med mig ngn, kanske ner o sola?! såå skönt, jag somnar alltid i solariumet, haha! Trevlig söndag!


Mys!!

Kungsgårdsgänget!!

Igår samlades jag, Li, sofie och My hemma hos My i hennes nya fina lägenhet=) Käka mat o skratta o prata om allt.. va roligt och höra hur sofie hade haft det i Mexico och i Las Vegas=) fira nyår lixom i Las vegas, det ni ;) skönt att hon e hemma igen har saknat henne. så kvällen blev jätte mysig. Dem andra stack ut sen men jag stack hem eftersom man inte är helt kry än och skulle upp o jobba idag, o lixom en fredag i ängelholm? inte så mycke folk, eller det har det inte vatt när jag vatt ute då, jag håller mig till lördagar för det mesta =) jeje, idag har det v att jobb. nu sitter jag här o väntar på min älskling ska komma! får se vad vi hittar på idag/ikväll. det blir nog lugnt! men när han kommer ska jag hoppa på honom o ge honom en bamsekram för jag saknar honom varje sekund och älskar honom så!! Det är kärlek<3 Trevlig Helg på er!!

My, Li och Sofie!

Popcorn och film!

Efter jobbet idag så kom johanna hem till mig så snacka vi massa, vi har sån realation att vi träffas inte så ofta men är ändå så nära, har alltid varandra. Det kan gå 1 månad imellan och ändå känns det som vanligt och har alltid lika kul =) bara mer o prata om när det går så lång tid. men skulle vilja hinna träffas mer, men det är ju som det är med jobb och andra saker som kommit till på äldre dagar ;) hehe.. jo iaf vi har haft en myskväll med film o popcorn =) äter faktist inte popcorn alls ofta, jag är mer godistypen men idag va det ritigt gott =) och lite nyttigare iaf! jo, ska ta tag i min  träning nästa vecka tänkte jag om jag mår bra... känns som dedt behövs, och jag längtar för det är skit kul =)

jo, ikväll kommer Sofie hem =) aa va du har vatt borta länge känns det som, har saknat dig! så imorn får vi träffas , ska hem till My och käka middag där. sen på lördag får jag träffa min underbara pojkvän =) va jätte länge sen =/ men det har vatt mycke jobb o jag har vatt sjuk =/ så jag längtar=)

Ska sova nu, lägger upp en bid på mig o johanna: en mysig sommarkväll på johannas balkong med två flaskor vin och underbart väder. Sakna!!

Godkväll!

Idag drog jag mig upp ur sängen o in i duschen, sen kände jag efter hur jag mådde, o kom fram till att jag mådde lite bättre o gick till jobb! cykla sen ner till stan för att ha körlektion som gick bra idag tyckte jag =) sen klara jag även av en pärm. men när jag cykla tillbaka så mådde jag inte alls bra... men satte mig på salongen drack lite vatten o knapra halstabletter så gick det. känner att jag ska lägga mig tidigt ikväll behöver sova o vila ut.
Hoppas er dag har varit mer händelserik !! =)


H&M Spring season 2009!

Idag är man lika förkyld o dålig som igår... får se hur man mår imorn, måste iaf på min körlektion men får se om  jag jobbar!! så tråkit o va sjuk!! idag har man inte gjort så mycke lixom, kollat filmer o vilat typ. men sen så hitta jag H&M Spring season 2009 i köket =) så då blev det att blädra igenom den några gången kryssa vad jag ville ha, sen rensa vad jag verkligen ville ha ;) haha, och behöver! så nu är det färdgt o tänkte ringa dit imorn=) får kika igenom den en gång till imorn så man inte missar ngt! men asså jag älskar vårkläder, men får tänka så att det finns ju hur mycket fint sen i affärerna med!!

Nu ska jag vila lite till, sen äta potatisgratäng o kött =) mmm... o hoppas på att bli frisk;) ikväll är det filmen Drömkåken, hehe sån klassiker, lika bra varje gång! så den ska jag se! Godkväll!

Glass med mango!

Sitter här och äter glass med mango, halsen är inte bättre men tänkte dedt är ju rätt skönt o äta glass o kyla ner halsen lite. Visar har stack för ca 2 tmmar sen, vi kolla på filmen Gladiator=) såå bra!! asså jag Älskar dig så mycket älskling, du gör mig så lycklig=) lägger upp en bild, en av favoriterna på min älskling=) hihi..


Dunder förkylning!!

Ushh ja=/ mår inte alls bra, har fått en sån jäkla förkylning och ont i halsen! =( tråkit nu när man e ledig, men det blir bara att vila upp sig dessa två dagar.

sett att jag fått två komentarer: Tack Hanna, ja, nyår blev jätte bra=) hoppas ni hade det bra ni oxå i frankrike =) Okey,låter bra! ta hand om dig! Puss

Sen en komentar från Alina: Hej, nej jag har inte bloggkoll vad jag vet ;) hur funkar det då? =)

Har haft en jätte rolig helg även fast jag haft en sån förkylning! Åkte in tll klippan i lördags, drack goda drinkar hos Lina.. vi va väl uppe till 4. Sov där, sen åkte, jag, Lina, Hanna, Joanna, Visar och edvin in till Helsingborg käka mat, sen kolla vi på bio =) mys! Vi såg Austrailia men asså den va bra, men lite lång tycte jag, eller va d för man inte va helt hundra! sen blev det tåg hem vid 10 sen direkt i sängen. Ja, idag blir det inget speciellt alls, ska vila, dricka mycket te.. Baby kommer en sväng oxå. =) Här är lite bilder från i lördagskväll=)


Mina underbara vänner!

Haha, alltid lika söta!!

Jag och Hanna=)

Alla vi=)

Klippan!

Hej på er alla! Idag har det inte vatt mycke att göra på salogen heller=/ jobba bara till kl 12 sen stack jag ner till stan, fixa lite grejor. tråkit väder, jag vill att solen ska titta fram! idag har jag bara tatt det lugnt här hemma, kollat film. har fått hosta och lite ont i halsen.. bara det inte blir värre, pallar inte bli sjuk! Ikväll ska jag till klippan iaf, dricka vin o umgås med mina kära vänner där=) blir så att jag sover där sen imorn blir det in till hbg med visar o dem andra, ska kolla på bio =) full rulle! Hoppas nu bara inte man blir sämre! ska hoppa in i duachen nu, ha d nice!!

myskväll!

Idag är det fredag och det känns absolut inte som fredag!! konstigt, när man har vänt på hela veckan ju, julafton förra onsdagen, sen juldagen förra torsdagen o nyår i onsdags, haha! så ikväll har jag bestämt mig för att bara ta det lugnt själv här hemma,. Sätta på en bra film, äta ostbågar och dricka coca cola=) vatt helt dött idag på jobb =/ får se hur det blir imorn. Men på kvällen imorn ska jag till klippan och träffa joanna, Hanna o Lina=) blir vin, drinkar och mycket tjejsnack=) och så ska dem få sina julklappar, jag har vatt lite sen ;) haha!! Ha en mysig fredagskväll!


Gott Nytt år!!

Gott Nytt år på er alla=) Hoppas alla hade det trevligt igår och fira in det nya året rejält=) Vi hade det hur bra som helst, tycker detta året va absolut det bästa och roligaste nyåret ever!! =) Visar och jag laga mat och förberedde hela dagen så hade ingen möjlighet att gå in o skriva! Allt blev jätte lyckat=) god mat, underbara människor. Lina hade tatt med sig singstar så det va himla skojj=) Vi va här hemma hos mig från halv 7 till halv 12 ca, sen stack vi ner till stan o tur hade vi o fick 2 taxibilar.. ringde lixom vid 11 haha! men kom ner i lagom tid och kolla fyrverkerier och skåla in det nya året med champange. Vi va helt perfekt gäng=) Så får se vart det blir nästa år, kanske sälen =) hihih... sen efter vi firat på torget så traska vi vidare till bahnhof o festa hela natten lång där inne, alla höll ihop hela kvällen! sen när jag o Visar kom hem fira vi Nyåret lite extra=) Jag älskar dig så mycke, du e det bästa som hänt mig!!

Idag mår man ju som man förtjänar ;) hehe, nej men är väldigt slö i kroppen. vakna, åt lite rester sen igår =) gick ut o gick en promenad, sen kolla vi på film... sen skulle visar hem. har precis ätit lite mat, så nu blir dedt bara lugnt, kolla på Victoria Secret show och om jag orkar day after tomorow!

Tycker det är tråkit nu, man blir lite deppig när allt e över! men så är det, men jag iaf lycklig för jag har världens bästa pojkvän=) ska passa på och säga tack till mina gäster på nyår att ni kom och gjorde kvällen så bra!













God fortsätting på det nya året!

RSS 2.0