Flytthjälp ikväll!

Hejsan! Hoppas ni har en bra fredag =)  jag har haft en bra dag.. skönt att solen kommer fram men tradigt att det blåser. Ikväll ska jag hjälpa Emelie o Pjodden att flytta =) ska bli kul att ni flyttar in hit.. kan ju ses så mycket oftare!! Så ikväll blir det att lyfta o bära o hjälpa till.. ska faktist bli mycket skojj, länge sen vi sågs oxå!!

Imorgon blir det jobb sen ngt glass vin på torstens under dagen... sen på kvälklen ska min älskling laga m,at till mig som ska va som en överaskning =) han har sagt att det ska vara 3 rätters, spännande =) sen bliur det nog att vi kollar Robinssonfinalen =) och bara har det mysigt vi två! 

Lediga måndag!

Godmorgon! oo va jag har sovit gott, somna som en stock igår! Vakna vid halv 10 så det blev många timmars sömn inatt. men kände att jag behövde det för idag mår jag faktist lite bättre! men jag tycker det är så skönt att va ledig hela dagen idag, länge sen jag kände så att jag absolut inte ville jobba men idag är en sån dag så det är perfekt =) Joanna ringde precis hon kommer in vid 12=) Lina visste inte än om hon haka på så det får vi se! Ska bli trevligt idag iaf =) kolla nån bra film o bara slappa... ner till stan kanske o fika lite sen! Nu ska jag steka 2 ägg och ha d på mina knäckemackor =) såå gott! sen blir dte städa här sen hinna göra vid sig lite innan joanna/dem kommer. Ha en bra måndag =)

joanna & jag uppe i karlskrona =) Är glad att vi blivigt så bra vänner, du e
verkligen en underbar vän!

små krasslig!

Godkväll på er! Hoppas ni haft en bra helg.... dagarna bara springer iväg, helgen är över igen eller nej jag e ledig imorn så jag har en dag kvar.. men det går så fort. i lördags jobba jag till 2 sen bar det av till höganäs och kolla fotboll=) dem vann med 6-2 så det va bra! sen åkte vi hem jag o visar så prata vi om vad vi skulle hitta på på kvällen. tanken va att ha en lugn hemmakväll men så blev det inte! va ju mycket som  hände nere i stan o fick höra att det va riktigt mycke folk så man får ju passa på när ängelholm ordnar ngt, och vädret blev ju väldigt bra.. så Joanna, Lina, Edvn, Hanna, Edin och Emma kom in  till stan så satte vi oss på ute servering och tog nån öl sen när det blev kyligt så gick vi in till torstens o fortsatte där.. blev en jätte trevlig kväll! så vakna man idag med en förkylning eller ja jag har kännt det lite innan men idag har det blivigt värre =( är säkerligen för man sitter ute o småfryser nu innan den riktiga värmen kommer! så nu ska jag gå o lägga mig och sova många timmar inatt så förhoppningsvis mår jag bättre imorn. Ja, imorn blir det inget jobb så Joanna o Lina kommer in så ska vi se på film o fika.. om det är fint väder så ska vi sitta här o sola =)

Godnatt!


Vädret har vänt!

Hej!! Är hemma på lunch nu. hade planerat att vi skulle spela kubb o sånt ikväll men det är så himla kallt o ser ut som att det kan börja regna när som.,. vädret har verkligen vänt! Så istället blir det fika på hotellet i klippan =) men det ska bli jätte trevligt det med =) blir en lugn o skön kväll, ska ju upp o jobba imorn! Imorn blir det jobb till ett som det ser ut som nu sen kanske kollla på när Visar spelar match i höganäs... hade vatt trevligt med lite sol då så vi håller tummarna. sen på kvällen ska vi bara ta det lugnt, kolla Robinsson och bara slappa!! Har vatt mycket festande nu dessa helger.

Nu ska jag tillbaka till salongen så ska jag o Annah ut och gå vår vanliga lunchpromenad! Ha en fortsatt bra dag =)


Härligt väder!!

Hejsan!! Vilket härligt väder vi har... blir att vara ute mycket idag! Igår hade jag två baluppsättningar jag gjorde, det gick jätte bra dem blev jätte fina Tina och Nathalie! så jag jobba bara till lunch sen stack jag hem gjorde vid mig och tog tåget till helsingborg, där mötte jag upp Visar sen stack vi till Resia och betalde vår resa.. bara 6 veckor tills vi åker =) tiden bara springer iväg! sen mötte vi Li och Sofie så kolla vi på balen.. Alla va verkligfen jätte fina! härligt väder, hoppas ni hade det hur roligt som helst! Sen vid 7 tiden gick jag och Visar till hamnkrogen och käka gott o drack varsin cider. sen blev det tåget hem vid halv 9. vilken underbar dag =) mycket glädje!! Idag vakna jag och älskling tidigt så vi stack o handla frallor, blev god frukost.. Visar är och tränar just nu så han kommer om 2 timmar typ så undertiden ska jag städa undan lite sen göra vid mig och hoppas på att vi hittar på att ngt skojj händer idag . hade vatt kul o spela kubb o grilla kanske?! Men utomhus ska viu vara, Underbart väder! Ha en bra dag!


Nathalies uppsättning!

Tinas uppsättning!


Väla!

Godmorgon!! pigg och vaken är jag idag =) sovit 10 timmar inatt, behövliga sådanna! va uppe i tid för att städa, haha jag städa i lördags men fick städa idag med.. skönt när det är helt rent o fint! hade inget direkt planerat idag, blev inget jobb.. så har hela dagen framför mig!! Och idag ska jag till väla med Joanna o Lina! riktight länge sedan jag va där!! ska bli kul =) men inte mycket pengar dock men kan gå¨och kika lite bara och ta en glass! så vi tar bussen klockan 13.10 så jag ska gå och göra vid mig nu tänkte jag! ha en bra dag!!! =)

Såå trött!!!

Godkväll!! Gårdagen va skit bra.. Blev som det va tänkt melodifestivalen här och lite dricka sen blev det ner till bahnhof =) Norges bidrag vann och det va helt okey =) vi hade tippat oxå och vår etta blev trea tror jag och vi hade satt Norge på andra plats så dte va inte alls så fel prickat! =) har verkligen alltid super trevligt med Edvin och hanna och Visar, så glad att vi har blivigt så bra vänner med er! det blev att shaka nere på bahnhof!! efter bahnhof blev det nattamat sen tog vi taxi hem till mig o sov här alla fyra! Idag har man vatt helt sleden.. Edvin stack upp för att jobba kl 8 imorse.. sen földe jag hanna till bussen vid 10! Sov inte många timmar natten till lördag och inte många timmar inatt.. är helt trött nu!!! Vi har bara verkligen segat o degatr idag.. kolla reprisen på robinsson sen blev det en promenad och har käka massa idag =) haha! sen även sovit några timmar under dagen. ska lägga mig nu och kommer somna som en stock kan jag lova!

Ibland blir allt bara så fel, är väldigt förrvirrad... vill inte ta upp små saker så det blir stora problem men sen samtidigt så vill man inte gå o va irriterad....

Godnatt!

Eurovision song contest!

Hejsan! Gårkväll.. ja vad ska jag seja. asså det va så splittrade känslor!! Men i övrigt och i det stora hela hade jag en jätte rolig kväll! Tycker inte att man ska ta upp saker på fyllan men tyvärr väldigt lätt hänt! detta ledde till lite bråk med min nära barndomsvänner, tråkit nog! men vi har olika tänk om saker o ting och ja jag tar på mig en del men om man inte kan förklara fullt ut vad man menar så behöver man inte öppna munnen alls! så det bvlev tårar från deras sida och vi startade så bra och avsluta kvällen oxå bra.. men mittenpartiet va sådär! Har redan pratat med 2 av dem idag ska ta telefonen o ringa den sista så det känns ändå skönt att det kommit ut men på fel sätt och fel tidpunkt när man inte är nykter! jag vill baar seja att jag älskar er så mycket, och det ska bli ändring på detta o vi kommer ses mer.. men det måste va från båda hållen! jag ska ta mig i kragen =)

Nog om det....
'
Ikväll så blir det Eurovision song contest hemma hos mig . Jag, Visar , Edvin o Hanna =) ska bli riktigt trevligt sen bliur det utgång!! kanske bahnhof idag med vi får se=) Saknar Visar har inte träffat honom sen o onsdsags... men baar några timmar kvar! ojj ja nu måste jag städa o fixa lite=) Ha en bra kväll!!!


Party tonight!!

Hejsan!!! Hoppas alla har haft en bra fredag, min dag har gått super fort! har haft fullt upp både idag och igår.. skojjigt! men kan ju vatt oxå för att man hade lunch vid 3 haha, litre sent! tidigare i veckan har det vatt jobb och jag har umgåts med älsklingen och tränat! Helgen är här och är planerad =) ikväll blir det party med tjejerna! Vi samlas hemma hos My. Vi blir nog ca 8 tjejer, nice!! så dte blir förfest där sen sticker bvi vidare.. det blir Bahnhof ikväll =) haha länmge sen, men utebahnhof är bra!! sen imorn är det jobb sen blire det melodifestivalen me Visar , Hanna o Edvin sen utgång =) .. Söndag mys hela dagen med Visar! Ska ta med kameran ut ikväll så jag kan fota lite sen förhopningsvis så lägger jag in bilderna imormn o kan lägga uåpp lite bilder sen igår och andra dagar här... tråkit med bara text, eller jag tycker dte när jag läser ngns blogg =) jeje.. Ha en bra kväll och helg!! Kankse ses i dimman ;)

Äntligen!!

Hejsan!! som ni vet eller inte visste, hehe så har min data vatt helt pajj.. så har inte haft en data på 2 veckor så det är jätte länge sen jag skrev och hänt mycket sen sist! men nu har jag fått en ny, och den är hur bra som helst.. tar tid att få in allt.. ska lägga in lite bilder o sånt sen när jag hinner!! men iaf kan typ inte rabbla upp allt som hänt, men bla så har vi vatt i karlskrona några tjejer och hälsdat på hanna som pluggar där uppe... det va riktigt roligt! sen har jag fikat, vatt ute några kvällar och så klart vatt med älskling! Valborg blev inte som planerat och blev smått irriterad men det blev en mycket rolig kväll ändå! kommer lägga upp lite bilder sen när jag har tid.. Nu ska jag försöka skriva så ofta jag kan =) vill även ändra min design, börjat tröttna på denna så får väl höra om Lina vill hjälpa mig ngn dag =) Nu ikväll har jag vatt på träning.. kollar på spårlöst nu och sen blir det sängen tidigt!! Hoppas ni haft det bra.. Måste bara seja att det är jätte roligt att så många ändå även fast man inte har skrivit på 2 veckor läser och följer min blogg =) det är nice!! Ha en bra kväll=)

RSS 2.0