Härlig helg!

Hejsan! Min helg har vatt riktigt härlig! Hade bestämt mig för ha en lugn helg och så blev det =) I fredags va jag nere hos Johanna som fylde år.. Blev snacks, vin och tårta =) mm! blev en riktigt trevlig kväll men inte så långvarig för mig, skulle upp och jobba igår! Så jag cykla hem vid halv 12 så när jag kommer upp på vårt område har det vatt inbrott i ett hus här, har vatt rätt mycke sånt här nuförtiden... läskit! typiskt att vissa inte kan skilja på mitt och ditt! Igår va det jobb sen åkte vi till åstorp . jag, mamma, pappa och Lina för att kolla på Visar när han hade sin första seriematch och det va derby =) dem spela riktigt bra och skönt att sitta i solen och kolla.. dem vann med 3-2 så det va bra!! Visar gjorde 2 mål =) så duktig så, och han spelar back ;) han gjorde igentligen 3 mål för nudda honom när dem andra gjorde mål så ett själv mål oxå , haha!! sen stack vi in till klippan, hämta upp edvin sen hämta pizza och körde hem till Hanna=) så där blev det pizza och godis och vin för dem och läsk för mig =) sen kom även joanna och Lina så spela vi lite bool, sen körde vi hem! Vakna imorse och va helt utvilad, =) så skönt!! blev god frukost sen har vi vatt på Maxi och tippat, men blev inte bra denna gången!! men nästa så =) sen har vi kollat film , rktig mysdag! Nu ska jag bara ta på mig ett par jeans sen ner till stan och ta en kaffe med joanna och Lina! ha en fortsatt trevlig söndag!!! =)


Jag och Baby!! Visar ser ut som en liten fisk ;) hehe!!! <3

Fika!

Hejsan allihopa! några dagar sen. har inte hunnit va inne och skriva har haft fullt upp. mesta dels har jag suttit på torstens o fikat på kvällarna =) riktigt härligt! och även ikväll va jag och Elin där... är fortfarande lite fökyld så har inte tränat på 2 veckor nu.. men nästa vecka då är jag igång igen kan jag lova! i helgen blir det bara lugnt, ska faktist bli skönt! Imorn ska jag hem till Johanna som fyller år sen på lördag blir det lugn hemmakväll med Visar! Hoppas på mycke sol i helgen känner att jag vill sitta i lä och sola. Nu ska jag in och ta av mig sminket och krypa ner och vänta på att baby ska ringa, när han kommit hem från träningen! Ha det nice!

Grillning och kubb!!

Hejsan. Idag har jag vatt i klippan hos Lina och Joanna. Har suttit på Linas uteplats hela dagen =) så härligt väder!! Visar kom sen efter ahns match oxå så stack vi och handla till grillningen. det blev grillspätt med massa godsaker på. med potatissallad och god sallad och ost mm. riktigt gott! Sen efter maten spela vi Kubb=) jag är skit kass, men asså man fattar inte att det kan va så svårt att träffa dem jäkla träbitarna , haha men fy.. jag måste öva ;) nej men jag och Visar vann först iaf=) sen käka vi marängsviss till efterrätt, mm! sen blev det Kubb igen men vi byta lagg, och Visar och Joanna vann sen byta vi igen haha och då vann Lina och Visar! Vi bara asså va fan vi spelar vi 3 mot honom.. o ja han vann =) haha! Har haft en riktigt mysig och trevlig dag! Nu är det jobb imorn och känner inte alls för det! bara att bita ihop =) Nu ska jag lägga mig! Godnatt på er!


Härliga, underbara dagar =)

Hej på er!! Ojj va länge sen jag va här inne.. Har verkligen haft fullt upp och hittat på så mycket roligt dessa dagar=) absolut bästa på länge känner jag! Förkylningen har blivigt bättre oxå så det är så skönt =) I onsdags då så va jag med Baby. Sen va det jobb i torsdags sen kom Emelie in till stan så vi gick ner till torstens där vi mötte upp Elin och några till så blev det cider där med mycket snack =) så nice, kunna sitta där ute på uteserveringen. sen på fredagen så blev det nästan fest hela dagen =) haha... Vi va hemma hos Alex som fyllt 20 och blev bjudna på lunch och även där satt vi ute i solen =) så det blev dricka god mat och bra sällskap hela dagen .. sen skule vissa ner till stan , vissa stanna kvar o ja alla stack på lite olika håll! så jag cykla hem och kände efter vad jag skulle göra , tänkte på min förkylning! men nej man får passa på att hitta på massa när man e ledig, så jag stack ner till My så satt vi och drack vin där . jag , Li och My .. sen blev det Torstens på kvällen och nått glas där! Igår kom Visar hit , vi gick en runda i stan , fika! sen fick jag två jätte fina armband av honom i påskpresent och han fick ett påskägg av mig =) haha, och trisslotter han vann men sen inget efter den nya .. men vi hade jätte mysgt , jag hitta även ett jätte fint linne på kapahl=) Kapahl är verkligen underskattat, jag hitta massa fint!! sen var det påskmiddag här igårkväll. Jag ,mamma, pappa, Niklas, Visar och Niklas nya tjej Louise. Hade verkligen hur roligt som helst sen blev det stan för oss undomar. Vi stack till Torstens och där blev det jätte fest =) hade så sjukt kul igår=) massa roligt folk!! Nej det va verkligen en sån kväll man baar känner att man aldrig vill ska ta slut!" sen cykla jag och Visar hem! Imorse vakna jag tidigt, låg och kolla på Visar när han sov, så söt! sen blev det att käka lite påskmat sen igår=) mmm, smaka riktigt gott idag! Har vatt lite segt idag , har suttit ute mest och snackat sen kollat en film. Mormor och morfar har vatt här en sväng , alltid lika trevligt att träffa dem =) Ikväll ska jag verkligen lägga mig tidigt! Imorgon ska jag till klippan till Lina och joanna så då blir det en rikig heldag där ska nog grilla oxå =) så detta var min helg =) haha.. hoppas ni haft det jätte bra ni med!!

Har inte fottat så mycket , men några foto har jag men har fått klabb med kamernar nu så kandke lägger upp bilderna ngn annan dag! 


Telefonprat!

Har precis haft ett långt telefonsamtal med min bästa vän Emelie=) Alltid lika kul att snacka, har hur mycket som helst att prata om.. iaf, jag hoppas hoppas och håller alla tummar jag har för att ni får lägenheten här i ängelholm =) hade vatt så nice!! kunnat ses hur ofta som helst! Saknar dig så, träffas ju inte alls ofta! Ska ses nu i påsk helgerna oxå=) antagligen på torsdagkväll=) Nu väntar jag på att min älskling ska ringa när han kommit hem från träningen sen blir det sämngen för mig!! Godnatt!!!


Sjukling!

Hej!! Idag valde jag att stanna hemma, är fortfarande riktigt förkyld och hostig! Var nere hos revisorn en sväng sen har jag bara kollat film och sovit hela dagen!! kan ju inte seja att jag mår sämre än igår. så det är bra, Imorn blir det jobb!! Så ska ta alvedon och lägga mig tidigt så jag pallar med hela dagen!! sen kommer Visar hit imorn med så då vill jag inte ligga och må dåligt.. Hostan är värst nu, är helt slut!! Nej nu ska jag sluta klaga och bara vila mig resten av kvällen! Hoppas det är bra med er iaf =)

samma film två dagar i rad!!

Har tittat på Troja både igår och idag =) haha, den är ju så bra jag älskar sånna riddarfilmer!! Sen har jag även kollat på King Arthur idag, den va oxå sjukt bra!! har alltid gillat sånna filmer! det blev lixom ändrade planer idag.. blev inget jobb och har inte vatt hos revisorn.. men jag har fixat min internetbank så det va bra!! men sen slängde jag mig i soffan med en filt över mig och kolla film! Mår inte bra är dunder förkyld!! får se om det blir jobb imorn, inte hela dagen kanske... känns som jag är sjuk jätte ofta, varför?! har skit dåligt imunförsvar, har väl lite med att jag jobbar så nära människor sen säkert på rökningen, får se till att trappa ner ytterligare! Nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla tv, vill se spårlöst kl 9 men får se om jag inte har somnat innan , tar på krafterna att va sjuk! Hoppas hoppas jag är bättre imorn!! Godkväll!

vårvindarna har satt spår!

Hejsan!! Japp, jag har blivigt jätte förkyld =( Ont i bröstet, hosta och är jätte snuvig! Klart att detta är vårvindarna.. man tror det är varmare än det är och tar av sig för tidigt! Helgen har vatt jätte bra! I lördags va vi här hemma och spela spel och drackl ett gäng sen stack vi ner till stan och drack fler drinkar! Blev en riktigt lyckad kväll.. Igår vakna vi vid halv 11 och jag va helt förkyld så det blev bara en slappdag med film! Idag har jag lite att fixa.. Typiskt har jag fått klabb med min intenetbank så måste ner och fixa en ny nu, sen ska jag ner till revisor och även jobba en stund! skulle igentligen hinna fixa nytt pass idag men känner att det kanske inte är så roligt när man är stört förkyld! så det få¨r bli nästa vecka! Nu ska jag göra vid mig, men känner igentligen bara för att krypa ner och kolla på ngn bra film! men det är bara att ta sig i kragen... Ingen träning blir det denna vecka kan jag tänka mig =( tradigt!!!!

Bilder sen i Lördags!


Joanna och Lina!

Jag och hanna!

Älskling!!

Edvin!!

Jag och älskling=)


Solsken!!

Godmorgon! Vilket undrerbart väder vi har fått=) finns ju inget bättre än att känna att det är värsta fina vädret bakom nerrullade parsejener. har inte vatt här inne och skrivit sen i onsdags.. så det har inte hänt så mycket, var nere och passa Donita och Donesa i torsadgs, så underbart snälla! sen igår kväll va jag i klippan med Hanna, Joanna och Lina. Blev pizza, Tv och massa snack som vanligt =) Idag är det jobb sen tänkte jag att jag ville ner i stan och ta en liten fika eller ngt, sitta på uteserveringen =) har man längtat efter! sen ikväll kommer Visar och sen ska vi ut ett gäng =) ska bli skojj!! Nä nu måste jag göra vid mig! Ha en brahelg!! =)


skämtat idag?

Hejsan! 1 April idag... Har ni lurats? =) jag lura Visar men det va väldigt dåligt haha.. så för min del blev det inte så lyckat! Vilket vårväder det vatt idag, riktigt skönt =) Hoppas det håller i sig hela veckan och nästa vecka vid påsk! Shit tiden bara springer iväg, tänk lixom att det är April =) jag längtar till sommaren och till vår Turkiet resa, om exakt 3 månader!! ska bli nice!! Vatt och jobbat idag, sen stack jag ner och träna medeljympa.. tyckte detta va sådär, jag har hittat mina favoritpass på måndag och tisdag! Har käkat en god kycklingsallad från Premier, nu ska jag hoppa in i duschen sen kommer min älskling till mig =) Ha en bra kväll!!

RSS 2.0